Femeia Balanta

Femeia din zodia Balanță este absolut fermecătoare. Așadar, preocuparea sa principală este să scoată în evidență toate calitățile pe care le are. Își dorește să se afirme, să fie plăcută și iubită de toată lumea și nu suportă prea bine criticile. Îi place să aibă o imagine bună în societate și de multe ori face compromisuri pentru a o obține.

Este o femeie de încredere, echilibrată și mereu veselă. Vei observa echilibrul perfect dintre extravaganța și simplitate sa și tocmai acest echilibru te va atrage. Iubește parfumurile și bijuteriile, așa că acestea sunt cele mai potrivite cadouri pentru ea.

De foarte multe ori această femeie atrage privirile tuturor bărbaților dintr-o încăpere, iar pentru mulți acesta poate fi un lucru greu de suportat. Știe să primească complimentele și să le gestioneze în așa fel încât farmecă pe toată lumea. Pentru un partener gelos, aceasta nu este cea mai bună situație.

Nu este o familistă convinsă și nu o farmecă gândul de a avea stabilitate. Își dorește să se desfășoare după bunul plac și nu îi poți impune limite de niciun fel.

Femeia Balanță este curioasă din fire, așa că o vei atrage cu orice fel de poveste și informație interesantă. Totodată, ea va fi pentru tine ca o carte deschisă, căci întâmplările pe care ți se la povesti vor fi ca scoase din povești. Ai grijă să nu o superi căci o împaci greu și nici nu va uita ușor nici cea mai mică ceartă.

Majoritatea femeilor Balanta nu renunta la munca dupa ce se marita. Si o fac, in primul rand, pentru ca adora sa cheltuiasca bani pentru propria persoana, locuinta si sot. Pentru femeia din zodia Balanta, casnicia este o creatie comuna a doua personalitati.

Balanta nu face parte din femeile care isi trag in jos sotul, devenind o povara pentru el. Femeia Balanta iubeste sa se implice in tot felul de activitati ale sotului, ajutandu-l cu o idee buna, cu munca si, daca e nevoie, cu bani.

Femeia Balanta este inzestrata cu o minte perspicace si isi poate ajuta sotul intr-o situatie dificila. Sotii isi divinizieaza alesele. Si putem spune ca nu o fac degeaba, pentru ca femeile din zodia Balanta isi iubesc sotii la fel de mult. Femeia Balanta este foarte sensibila si delicata. Te va strange in brate si te va coplesi cu sarutari si mangaieri. Iti va oferi mai multa afectiune decat poti sa-ti doresti.

Copiii mamelor din zodia Balanta sunt mereu inconjurati de dragoste si afectiune, dar pe primul loc tot raman barbatii. Pentru femeia Balanta, sotul poate sa fie chiar mai important decat copiii. Mama din zodia Balanta este afectuoasa, dar in acelasi timp exigenta. In primul rand, ii va invata sa respecte, sa iubeasca si sa fie loiali parintilor.

Femeile din zodia Balanta iubesc mancarurile gustoase, prin urmare ar putea sa inceapa sa se ingrase. Dar firea lor tinde mereu spre frumusete si perfectiune si acest lucru contribuie la preluarea controlului asupra propriului corp la timp. Cu ajutorul unui regim special si a sportului, femeile Balanta scapa de kilogramele in plus intr-un timp foarte scurt.

Femeia nascuta in zodia Balanta este inzestrata cu o ratiune uimitoare, ar putea intrece oricare barbat in privinta asta. Este desteapta, prudenta, in nici un caz nu-si va arata superioritatea in prezenta sotului, cel putin, pana la nunta.