Femeia Capricorn

Femeia Capricorn este o femeie serioasă, care de foarte multe ori pare a fi rigidă, de neînduplecat. Are un simț al umorului extrem de dezvoltat, însă nu îi place să atragă toate privirile sau să fie în centrul atenției. Este retrasă și analizează tot ceea ce se întâmplă în jurul ei, chiar dacă pare a fi absentă. Are întotdeauna un as în mânecă.

Te va uimi cu înțelepciunea ei și întotdeauna va lua deciziile potrivite. Nu este o femeie care se îmbracă impecabil sau care acordă atenție maximă bijuteriile și parfumurilor, însă te va atrage prin gingășia și simplitate cu care se poartă.

Este feminină și firavă, însă nu iasă în evidență cu nimic deosebit. Totuși personalitatea ei te va fascina de îndată ce începi să o cunoști.

O trasatura de caracter distinctiva a femeii Capricorn este amabilitatea si abilitatea de a-si pastra calmul in orice situatie. Femeile din zodia Capricorn au un comportament ideal, prin urmare e destul de greu sa-ti dai seama din ce categorie de oameni fac parte.

Datorita stapanirii de sine si tendintei de a-si atinge obiectivele, femeile Capricorn par sa aiba mereu o dispozitie excelenta. Pentru a-si ridica moralul, femeia Capricorn trebuie sa consume o cantitate considerabila de energie interioara, asadar, in nici un caz nu rade de ea, nu o minti si laud-o mai des daca este cazul.

Pana cand femeia Capricorn va afla ce crezi despre ea cu adevarat, mai multe despre intentiile tale, situatia financiara si planuri de viitor, ea se va simti destul de inconfortabil. Cand femeia Capricorn isi va da seama ca are nevoie de tine si ca esti barbatul pe care il astepta toata viata, se va schimba uimitor de mult.

Nu putem spune ca toate femeile din zodia Capricorn sunt foarte frumoase, dar cu siguranta toate au un sarm deosebit si un farmec inepuizabil. In comparatie cu femeile din alte semne zodiacale, femeile Capricorn reusesc sa isi mentina tineretea mai mult timp.

Femeia Capricorn este o gospodina buna, locuinta ei este mereu curata, eleganta si extrem de confortabila. In viata familiala, intotdeauna respecta normele stabilite, obiceiurile si standardele de conduita.

Femeia Capricorn considera ca pentru a realiza ceva important in viata, prima data trebuie intotdeauna sa stabilesti un scop si sa-l urmaresti cu tenacitate si curaj, depasind toate obstacolele care-ti ies in cale.

Femeia Capricorn este o mama foarte exigenta. Ii invata pe copii sa-si respecte rudele, sa-i respecte pe oamenii mai in varsta, sa nu se abata de la reguli si sa se comporte exemplar. Femeia Capricorn are multa grija de copii si da dovada de o rabdare uimitoare, dar evita alintarea in educatia lor. Uneori, poate fi prea exigenta, dar in momentul in care copiii vor ajunge mari, o vor multumi pentru tot ce a facut pentru ei.

Această femeie are nevoie de un partener matur, care să ia decizii înțelepte și care să nu se pripească. Nu îi place graba și are nevoie de siguranță. Vrea să se bazeze pe omul de lângă ea și să nu fie pusă în situația de a lua singură decizii.

Nu este o femeie pretențioasă, așa că nu este nevoie să o impresionezi cu vacanțe exotice sau bijuterii scumpe. Apreciază mai mult o plimbare în natură sau un weekend la munte.