Femeia este ca un trandafir – frumoasă, delicată și pasionala

Femeia este ca un trandafir – delicată, frumoasă și pasională. Dar dacă îi rupi petalele, singurul lucru pe care îl vei mai vedea – sunt spinii.

Ce s-a întâmplat cu acel frumos trandafir pe care Dumnezeu L-a pus în mâinile tale? Cine a fost acela care nu s-a îngrijit de el? Cine i-a rupt petalele? Cine n-a iubit-o?

O femeie este ca un trandafir, dar dacă nu te vei purta cu ea cu blândețe, ea se va ofili. Dumnezeu nu ți-a dat-o ca să o calci în picioare, ca să o abuzezi și să o maltratezi.

De fiecare dată când țipi la ea, ea pierde o petală.

De fiecare dată când nu te porți respectuos, ea pierde o petală.

De fiecare dată când ești infidel prin acțiunile tale, ea pierde o petală.

De fiecare dată când nu o apreciezi ca pe un cadou de la Dumnezeu, ea pierde o petală.

De fiecare dată când o tratezi ca pe un lucru pe care îl deții și nu ca pe un dar primit de la Dumnezeu, ea pierde încă o petală.

Unii bărbați se așteaptă ca soțiile lor să facă tot ceea ce spun ei. Dacă acestea nu fac ceva bine, temperamentul bărbaților se aprinde imediat. Unii cred că au dreptul să domine. Soția ta nu este o sclavă! Ea este partenera ta. Ea este amanta ta. Cea mai bună prietenă.

Femeia este frumoasă, delicată, și asemănătoare petalelor unui trandafir. Așa cum trandafirul are multe petale, femeia are multe emoții pe care Dumnezeu i le-a dăruit. Dar dacă nu o tratezi cu iubire și respect, dacă nu ești atent, o să fii zgâriat de spinii ei. Dar singurul motiv pentru care ea te-a zgâriat cu spinii ei, este pentru că cineva i-a rupt toate petalele.

Dacă te porți frumos cu ea, ea va înflori și se va deschide. Dacă ai grijă de trandafirul tău, vei putea să te bucuri de femeia ta, să o iubești, și să inspiri profund parfumul ei.

Autor: Freddy DeAnda

sursa – https://www.lumealuioliver.ro/femeia-este-ca-un-trandafir-delicata-frumoasa-si-pasionala/