Femeia Fecioara

Femeia Fecioara este o adevarata „lady” Manierata, modesta, nu se lauda cu orice si oricand, plina de prestana, barbatul de langa ea poate fi mandru ca o are de partenera. Din pacate foarte pretentioasa si foarte exigenta, Femeia Fecioara judeca oamenii mai mult dupa aspectul lor. Aspectul exterior conteaza mai mult decat caracterul.

Femeia Fecioara are o mare stapanire de sine, permanent se autocontroleaza, isi ajusteaza gesturile, nu vorbeste decat la subiect, folosind cuvintele cele mai potrivite. Se afla intr-o continua autoperfectionare. Este o fiinta buna, generoasa si mai ales rabdatoare. Cu toate acestea, datorita meticulozitatii si caracterului rational pare rece si distanta.

In casa ei sau la locul de munca nu va domni niciodata haosul, fiecare lucru fiind pus intr-un anume loc pentru totdeauna. Si in meserie este foarte exacta. Din acesata cauza este indicata pentru a fi secretara, contabila, economista, inginea. Are un simt critic foarte dezvoltat.

Femeia fecioara tine la pozitia sociala si in tot ceea ce face se bazeaza pe intelect. Serioasa nu se va prosti niciodata in societate si nu va face gesturi pe care le considera nedemne de prestanta ei. Stie sa tina un secret. Are doruri pe care numai ea singura le stie. are talent artistic si o intereseaza viata culturala (literatura, muzica, arta plastica … ).

Temperament si activitate

Femeia Fecioara este o fiinta foarte rationala. Prezinta o mare capacitate de munca. Toate treburile vrea sa le faca singura, fiindca numi astfel crede ca vor iesi cum trebuie. Desi calma femeia Fecioara cand este agresata devine salbatica, reactioneaza puternic si isi ingenuncheaza adversarul.

Femeia Fecioară este sinceră și simplă. Nu va fi greu de înțeles, iar frumusețea sa interioară te va fascina. Pe plan sexual are nevoie de impulsuri în permanență, deoarece nu are întotdeauna plăcerea de a se oferi complet. Cu puțin efort însă, vei descoperi o femeie extrem de sezuală, cu dorințe la care nici nu ai fi visat.

Femeia Fecioara este o femeie cu simț practic, căreia îi place să economisească. Dacă ești un cheltuitor nu ai ce căuta în viața ei. Această femeie caută un bărbat serios, care să îi ofere siguranță și stabilitate. Nu este o mare amatoare de senzații tari și nu este greu de mulțumit. O poți cuceri cu o cină romantică sau un sejur simplu la munte.

Femeia din acestă zodie este ușor de impresionat, însă nu este ușor de păcălit. O vei atrage complet dacă îi povestești despre cum ai salvat un animal sau cum ai avut grijă de copiii prietenilor tăi în weekend. Din cauza faptului că tinde spre perfecționism, de multe ori va fi greu de suportat, căci totul i se va părea imperfect, incomplet. Cu multă răbdare însă, veți ajunge la pace.

Femeia acestei zodii e enervant de meticuloasă în chestiuni mărunte, dar poate fi cea mai bună, generoasă şi afectuoasă creatură din lume. Comportamentul ei liniştit şi ochii blânzi, limpezi, şi-au făcut treaba şi te-au prins în mreje.

Viata de familie

Multe dintre aceste femei raman nemaritate, dat fiind faptul ca sunt foarte pretentioase in alegerea partenerului. In familie ea domina si conduce. Casa e toata viata e. Locuinta Fecioarei e foarte ingrijita. Econoama, isi va ajuta sotul in toate treburile. Este un sprijin de nadejde. Stie dinainte ce-si poate dori sotul sau. In general se casatoreste tarziu. Este o gospodina de nota 10 si o foarte buna mama.