Femeia Gemeni

Femeia Gemeni, partenera de care nu te plictisești! Femeia Gemeni este partenera alături de care vei avea mereu motive de fericire, care nu este deloc plictisitoare, extrem de veselă dar care, atunci când se înfurie, se schimbă radical. Cu toate acestea, motivele pentru care să te îndrăgostești de ea sunt multe și puternice. Iată câteva din ele:

Femeia Gemeni iubeşte distracţia şi nu are timp să se plictisescă
Ea caută întotdeauna aventuri şi clipe pline de distracţie. Este una dintre cele mai energice persoane pe care le vei întâlni vreodată. Urăşte senzaţia de plictiseală, aşa că ea va fi într-o continuă căutare de călătorii şi găseşte mereu activităţi noi de făcut. Dacă te întâlneşti o femeie din această zodie, pregăteşte-te pentru o viaţă plină de aventuri şi distracţie.

Dacă eşti în căutarea unei vieţi pline de surprize, atunci femeia Gemeni e cea care ţi-o poate oferi
Este greu să anticipezi acţiunile unei femei Gemeni îndrăgostite. Când o femeie din această zodie iubeşte, ea face multe cadouri şi surprize neaşteptate. Ea flirtează cu tine, pune întrebări neaşteptate şi deschide conversaţii interesante.

O femeie Gemeni ţine la spaţiul ei personal şi la libertate
Femeia din această zodie apreciază spaţiul personal în relaţii. Ea crede că fiecare partener trebuie să aibă propriul timp şi spaţiu, dar şi libertatea de a face ceea ce îşi doreşte. Ştie foarte clar că partenerii nu trebuie să fie tot timpul unul cu altul, sufocându-se.

Femeia Gemeni este foarte inteligentă şi ambiţioasă
Curiozitatea ei o face să vrea să fie din ce în ce mai deşteaptă şi mai bună în tot ceea ce face. E foarte inteligentă când vine vorba de conversaţii cu partenerul ei. Ea ştie cum să ajungă la o anumită profunzime în care ambii parteneri pot vedea un aspect nou sau o vedere punctuală la subiectul dezbătut.

Femeia Gemeni este deschisă şi nu se teme să spună ce gândeşte
Întreab-o pe femeia din această zodie care este părerea ei şi fii sigur că îţi va oferi cel mai cinstit răspuns. Opinia ei ar putea fi uneori severă, dar asta o face o prietenă de încredere şi o iubită sinceră.

E greu să o convingi să stea locului suficient de mult timp ca să ia în serios pasiunea – sau orice altceva. Mintea ei zburdă mereu la mari depărtări, însă ai răbdare şi priveşte cu atenţie în sufletul ei. Undeva acolo, ascunsă printre cele câteva personalităţi diferite care caracterizează o femeie din Gemeni, se află şi o romantică. O femeie capabilă de pasiuni intense, dacă reuşeşti să duci la bun sfârşit contopirea dintre latură mentală, cea spirituală şi cea fizică.

Va avea momente în care va fi sarcastică şi chiar cinică. Îţi va pune la îndoială felul în care gândeşti.  Aşa că nu te da înapoi să o înfrunţi şi să o învingi într-o dispută intelectuală – oricum, asta îşi doreşte în secret. Această soţie nu va fi uşor de şocat de anumite aspecte ale vieţii şi nici nu va avea prejudecăţi.

Această femeie poate face uneori ravagii în economiile familiei, dar dacă îi sugerezi brusc o expediţie pe munte sau o călătorie în alt oraş îşi va face încântată bagajele fără să ridice obiecţii ridicole, cum ar fi “nu ne putem permite” sau “cine o să hrănească pisica?”.

Va fi o mamă îngăduitoare, dar îşi va face griji din cauza mediilor de la şcoală şi va insista ca odraslele ei să ia note bune. Nu vor scăpa uşor dacă nu-şi vor face temele, dar ea le va trece cu vederea faptul că îşi aruncă hainele prin toate colţurile camerei.