Femeia Pesti

La fel ca si toti oamenii, femeia Pesti nu este perfecta, dar in momentul in care o vad, barbatii isi dau seama cat de fermecatoare si atragatoare este si ca ar putea fi acea iubita mult ateptata, la care au visat toata viata. Nu este de mirare, pentru ca femea Pesti in nici un caz nu incearca sa fie mai presus de iubitul ei sau sa-i raneasca cumva orgoliul.

Femeia Pesti ii va permite cu bucurie sotului sa o ajute sa se imbrace, se va aseza cu placere sa asculte ce are de zis fara sa-l intrerupa. In schimb, ea se asteapta la grija si protectie din partea lui. Cu femeia Pesti te simti confortabil, linistit si bine ca in paradis.

Femeia Pesti este delicata, eleganta, buna la suflet si atat de dulce incat nimeni nu ar putea rezista farmecului ei. O conversatie cu femeia din zodia Pesti ii permite barbatului sa se relaxeze, sa scape de povara grea de dificultati si probleme si ai impresia ca te afli langa un foc cand afara e viscol.

Uneori, femeia Pesti pare sa fie o fiinta dintr-o alta lume, care face fata cu greu dificultatilor intalnite in lumea noastra. Caldura in relatie, naivitate, incapacitate de a-si rezolva problemele fara ajutorul altora – sunt acele trasaturi de caracter pe care adora sa le arate oamenilor din jur.

Starea interioara a femeii Pesti este foarte schimbatoare. Este o persoana foarte sensibila, capabila sa planga zile in sir, uitandu-se la tine cu repros, de parca ai omorat un animalut in fata ei. Femeia din zodia Pesti adora sa arate ca este neputincioasa si, din aceasta cauza, deseori se cufunda intr-o stare de depresie. Barbatul trebuie sa o forteze sa-si schimbe impresiile gresite si sa-i spuna cum poate sa depaseasca ezitarea si nehotararea.

Mama Pesti ofera copiilor ei toata dragostea, in afara de o mica parte oferita sotului ei. In plus, este mult mai tandra cu copilul cel mai neajutorat, bolnav sau mai putin atragator.

Femeia Pesti poate sa sacrifice tot ce are de dragul copiilor ei. Cu toate acestea, ramanand o mama blanda si moale, femeia Pesti nu poate sa-si invete copiii sa fie puternici si perseverenti si nu-i poate obliga sa respecte standardele de conduita.

Femeia Pesti va oferi sotului ei cu placere privilegiul de a castiga mijloacele materiale necesare pentru ea si pentru familie, incercand sa nu aiba nici o legatura cu afacerile. Cu toate acestea, daca situatia financiara va lasa de dorit, ea (fara o mare dorinta, totusi) va incerca sa-si ajute sotul sa se descurce cu dificultatile, reducand din propriile cerinte, dar asta nu inseamna ca se va duce la munca.

Sa nu uiti niciodata data zilei in care s-a nascut, data nuntii voastre sau zilele in care au avut loc alte evenimente importante, in caz contrar femeia Pesti se va supara foarte mult.