Femeia puternică este femeia care a învățat să transforme durerea în putere, lacrimile în zâmbete, eșecurile în lecții de viață

„Lucruri materiale, locuri de muncă mai bune și alți oameni – nu îți vor umple golul. Doar tu poți face asta. Viata e scurta. Ridică-te și pas înapoi în puterea ta minunată, înnăscută. Sunteți compasiune și forță creatoare și viața divină în sine. Tu ești o zeiță.” -Victoria Erickson

Oamenii și circumstanțele te vor rupe ocazional. Dar dacă vă mențineți mintea concentrată, inima deschisă spre iubire și continuați să puneți un picior în fața celuilalt, puteți recupera piesele, reconstrui și reveni mult mai puternic și mai fericit decât ați fi fost altfel.

Nu poți găsi pacea evitând viața. Viața se învârte cu schimbări neașteptate în fiecare oră; deci, în loc să o evitați, luați fiecare schimbare și experiență ca o provocare pentru creștere. Fie îți va oferi ceea ce vrei, fie te va învăța care este următorul pas.

Găsirea păcii și fericirii în viață nu înseamnă a fi într-un loc în care nu există zgomot, fără provocări și fără muncă. Înseamnă să fii în mijlocul acelor lucruri, rămânând în același timp calm în inima ta. Este vorba de a renunța la imaginile din capul tău despre cum „trebuia să fie lucrurile”.

Desigur, acest lucru nu este ușor – va fi o luptă continuă. Dar este infinit mai ușor decât să continuați să luptați pentru a vă conforma viața cu o iluzie învechită. Este și o călătorie infinit mai satisfăcătoare. Când funcționează, când te poți desprinde de acele imagini vechi, există pace, există frumusețe și există fericire.

Sincer, viața este prea scurtă pentru a o petrece în război cu tine însuți. Cele mai mari dezamăgiri din viața noastră sunt deseori rezultatul așteptărilor greșite. Să renunți la așteptările inutile este primul tău pas către fericire. Veniți dintr-o mentalitate de pace și acceptare și puteți face față cu aproape orice și puteți crește dincolo de ea.

Iată 5 cazuri în care o femeie puternică ar putea avea chef să se rupă, dar nu:

1. Când copiii lor sunt implicați. Ei găsesc o forță în interior pentru a continua, chiar și atunci când nu știu cum pot.

2. Când cineva încearcă să-și apese butoanele și știe asta. De ce să le oferiți satisfacția. A fi liniștit și a nu reacționa este cea mai bună răzbunare.

3. Când știu că comportamentul lor îi va face pe alții să intre în panică. Chiar și atunci când sunt obosiți și întinși, dacă alții depind de ei, găsesc o modalitate de a continua să continue.

4. Când cineva este bolnav sau are nevoie de ajutor și sunt singurii oameni la vedere. Nimic nu scoate puterea unei femei atunci când este chemată să ajute.

5. Când vor fi mai dezamăgiți de ei înșiși dacă vor renunța mai degrabă decât să ia următoarea acțiune corectă, oricât de obosiți ar fi.