Femeia Rac

Patronată de Lună, femeia rac are toane după cum bate vântul și se învârte Pământul. Fluidă și schimbătoare, femeia rac este pe de-o parte calmă și liniștită, pe de alta pasională și răzbunătoare atunci când este rănită. Emoțiile îi controlează viața și ele vin adesea în valuri care mătură totul în cale, mai ales în relațiile cu partenerii nepotriviți.

Într-o singură oră, femeia rac poate fi încăpățânată, docilă, furioasă, cuminte, împăciuitoare și deznădăjduită, ceea ce îi zăpăcește pe mulți oameni, indiferent de semnul lor zodiacal.

Femeia rac este cel mai greu de descifrat și de încadrat într-o categorie din tot zodiacul, deoarece poate fi căpoasă și ambițioasă, dar și rezervată, timidă și plângăcioasă, dacă este provocată sau speriată. Așa cum o spune și numele zodiei, femeia rac are tendința să se retragă și să se ascundă într-un loc sigur atunci când dă de greu, nefiind genul care să ia problemele de zi cu zi în piept cu forță și tenacitate.

Unul dintre subiectele de discutie preferate ale femeii Rac este situatia financiara a alesului. Dar sa nu crezi ca aceasta curiozitate reiese doar din dorinta de a-i risipi banii pe haine si bijuterii. Nu este asa. Femeia Rac va incerca sa faca tot posibilul sa suplineasca bugetul barbatului iubit, ajutandu-l cu sfaturi si activitate practica.

Femeile din zodia Rac pot fi impartite in mai multe categorii. Femeile din prima categorie au un caracter bland si retinut, sunt sensibile si delicate, iar cele din a doua categorie sunt foarte posesive.

Daca ti-ai ales sotia din zodia Rac, nu trebuie sa uiti de unele reguli, care trebuie mereu respectate astfel incat casnicia sa mearga perfect. Nu o judeca, subliniindu-i defectele, nu rade de ea si nu o respinge, pentru ca este foarte sensibila, suparacioasa si uneori plangacioasa. De asemenea, este important sa respecti tatal si mai ales mama femeii Rac.

Deseori, femeia Rac isi pierde increderea in frumusetea ei. Crede ca nu este atat de frumoasa, pe cat ai vrea tu sa fie. Prin urmare, trebuie s-o convingi mereu ca nu este asa.

Uneori, femeia Rac incepe sa creada ca nu este atat de buna la gatit, dar nu-i asa: ea poate concura cu profesionistii din acest domeniu. Bucataria este unul dintre locurile ei preferate din casa.

Femeia Rac este foarte emotiva, asadar, daca nu o iubesti, ar fi de dorit sa-ti cauti o alta femeie. De asemenea, nu trebuie sa glumesti cu ea pe aceasta tema, s-ar putea sa o ranesti atat de rau, incat nu va reusi sa-si revina in scurt timp.

Femeia Rac nu are calitati sau abilitati aparte, nu devine deseori un lider, considera ca e mai bine sa-si pastreze dragostea si emotiile pentru persoanele dragi. Nu poate fi descrisa ca o persoana care lupta sa-si apere interesele. Daca un eveniment important nu decurge dupa placul ei, femeia Rac va plange pe ascuns si va astepta momentul in care totul se va rezolva fara sa se implice ea. Rezistenta si rabdarea sunt calitatile femeii Rac.

Femeia Rac va face orice pentru persoanele apropiate. Daca acestea sunt in pericol, femeia Rac este gata de fapte eroice. Nu te va lasa in nici un caz la greu, iti va ramane loiala si te va ajuta sa depasesti toate necazurile.

Femeia Rac este o mama minunata, isi ingrijeste si isi alinta copiii, intotdeauna ii linisteste si ii ajuta. Acorda atat de multa atentie si dragoste copiilor incat acestia deseori devin narcisisti.