“Femeia reprezintă reflexia bărbatului de lângă ea…”

“Sotia mea s-a îmbolnăvit. era cam tot timpul nervoasă din cauza problemelor de la muncă, din cauza vieții personale, din cauza eșecurilor și problemelor cu copiii. pierduse 13 kilograme și ajunsese să cântărească 41 de kilograme.

Avea doar 35 de ani. Apoi a slăbit și mai mult. plângea cam tot timpul. Nu era o femeie fericită.
Se plângea tot timpul că o doare capul, că are probleme cu inima și că simte durere în zona spatelui și a coastelor. nu dormea nopți întregi, adormea doar dimineața și obosea foarte repede în timpul zilei.

Relația noastră era pe punctul de a se încheia. ea nu mai era frumoasă, avea ochii umflați și renunțase să mai aibă grijă de ea. Nu mai voia să joace în filme și refuza orice rol pe care îl primea. îmi pierdusem speranța și credeam că ne vom despărți în curând. dar apoi am hotârât câ este timpul să acționez…

Am început să îi cumpăr flori, să o sărut tot mai des, să îi fac complimente. Am surprins-o și am mulțumit-o în fiecare minut. I-am luat numeroase cadouri și am început să trăiesc doar pentru ea. In public am vorbit doar despre ea. toate discuțiile mele duceau către ea. am lăudat-o în fața prietenilor săi. nu-ți va veni să crezi, însă parcă a înflorit.

S-a transformat într-o femeie și mai frumoasă decât era înainte. A pus kilogramele pierdute la loc și nu mai era deloc nervoasă. ajunsese să mă iubească mai mult ca niciodată. Nu am știut că poate iubi atât de mult.
Si apoi am realizat…femeia reprezintă reflexia bărbatului de lângă ea.”