Femeia Săgetător

Femeia din zodia Sagetator este sincera, idealista si are un simt dezvoltat al umorului. Ii place sa invete din propria experienta.

Lucrurile spuse de o femeie Sagetator s-ar putea sa nu-ti placa sau chiar sa te ingrozeasca. Totusi, cand va vedea ca te-a uluit, femeia Sagetator va incerca sa inmoaie totul cu umor, tandrete sau afectiune.

Femeia Sagetator este atat de sincera, incat iti doresti uneori sa mai infrumuseteze putin adevarul cu minciuna, pentru ca nu toata lumea vrea sa stie adevarul gol-golut. Majoritatea prefera vorbe magulitoare.

Daca vrei ca femeia Sagetator sa-ti indeplineasca dorinta, este necesar s-o rogi sa o faca, nici intr-un caz sa-i ordonezi. Ea nu-si va sacrifica in nici un caz propria libertate si personalitate.

De felul ei, femeia Sagetator este un copil naiv. Conceptiile si viziunea ei asupra vietii sunt atat de inocente, incat oricine o poate pacali. O astfel de afirmatie uimeste pentru ca femeia Sagetator este foarte rationala, are un intelect bine dezvoltat, poate gasi raspunsul la orice intrebare, chiar si cea mai neobisnuita, si poate sa demostreze cea mai grea teorema, daca este nevoie.

Dar femeia din aceasta zodie este foarte sensibila, prin urmare, deseori trece greu peste necazuri, suparari si esecuri. In acelasi timp, femeia Sagetator este intransigenta. Stima de sine, credinta in viitor si in succes o ajuta sa faca fata cu demnitate oricarei situatii. Oricat de rau i-ar fi, ea nu-si va arata supararea si va incerca sa para a fi o persoana vesela si lipsita de griji.

Femeia din zodia Sagetator nu este interesata prea mult de casnicie, iata de ce va trebui sa depui numeroase eforturi ca sa o atragi in capcanele tale.

Este posibil ca femeia Sagetator sa refuze sa renunte la activitatea ei profesionala. Nu incerca sa o convingi sa o faca. Oricum va face cum vrea ea. Trebuie sa ai rabdare si sa astepti momentul potrivit pentru realizarea dorintelor tale.

Femeile Sagetator detesta sa faca curatenie, sa aiba grija sa pastreze hainele si lenjeria curate si, de asemenea, sa faca toata treaba monotona prin casa. Nici bucataria nu este locul preferat al femeilor din aceasta zodie, iar gatitul nu le genereaza o bucurie fara margini.

Femeia Sagetator este vesela si optimista, tristetea este un musafir rar in casa ei. O suparare sau o insulta o poate transforma intr-un fel de vrajitoare rea. Dar femeia din aceasta zodie nu este razbunatoare si uita repede lucrurile rele. Uneori, poate parea ca femeia Sagetator este putin neserioasa, dar nu este adevarat. De fapt, este foarte sensibila.

Fetele si baietii isi iubesc foarte mult mama Sagetator, pentru ca in casa ei domneste o atmosfera favorabila pentru formarea personalitatii copiilor – o viata lipsita de griji, o dispozitie buna si optimism. Sa nu uiti sa adaugi la cele enumerate mai sus sinceritatea, curajul si intelectul. In educatia copiilor, mama Sagetator acorda mai putina atentie unui singur lucru – respectarii regulilor si normelor general admise.

Femeia Sagetator se bucura cand prietenii si cunostintele o viziteaza, iar bunatatea si bunavointa ei ii fac pe musafiri sa se simta extrem de confortabil.