Femeia sensibilă, cu inima fragilă, este ușor de rănit dar va găsi întotdeauna putere să zâmbească 💕

O femeie sensiblă, nu va fi niciodată indiferentă la suferința celorlalți.
Ea cunoaște atât de bine suferința, încât nu va accepta nedreptatea și va face tot posibilul pentru a alina durerea unei persoane rănite.

O femeie sensibilă, rămâne optimistă chiar și atunci când circumstanțele vieții devin dificile, pentru că ea știe că puterea unei femei nu constă în cât de tare țipă, ci cât de liniștită este.
O femeie sensibilă, este precum umbra răcoroasă a unei zile de vară, unde te poți adăposti atunci când soarele arde cu putere.

Ea continuă să creadă în oameni, mai ales atunci când nimeni nu mai face. Pentru cei pe care îi iubește, este dispusă să ofere tot ce are ea mai bun.

Inima ei este atât de fragilă, tocmai pentru că ea știe să iubească doar din tot sufletul. Știe să se bucure de viață și trăiește fiecare moment ca și când ar fi ultimul.

Ține la persoanele din preajma ei, iar asta o face să fie foarte specială.

Își cunoaște defectele și se acceptă așa cum este, motiv pentru care, își va cere scuze ori de câte ori greșește.

Sufletul ei, este precum o pernă moale, mătăsoasă, pe care le-o oferă celorlalți în lumea lor plina de stânci, pietre și momente grele! Ea are sufletul blând, într-o lume în care toți ceilalți au sufletele goale și inimile întunecate de răutate. Bunătatea inimii ei, este rară și prețioasă.