Femeia Vărsător

Femeia Varsator poate fi extrem de versatila fata de alte femei din zodiac, adoptand o atitudine rece si incapatanata, imprevizibila si schimbatoare, dar fara a-si pierde sinceritatea, intelepciunea, generozitatea si sufletul bun. Pentru cei care nu o cunosc cu adevarat sau cei care nu au o inteligenta emotionala dezvoltata, femeia varsator poate fi adeseori privita ca o provocare sau dimpotriva o pot respinge foarte usor.

Femeia Varsator este o prietena ideala pentru persoanele care doresc sa dobandeasca cunostinte noi sau sa avanseze in plan profesional. Este ingenioasa, un partener de discutii placut, se comporta natural in orice mediu.

Femeia Varsator are in general incredere in oameni. Crede in ceea ce spui si in nici un caz nu va verifica ce ai in geanta sau prin buzunare, condusa de sentimente de gelozie. Femeia Varsator te-a studiat destul de bine inainte de casatorie si daca nu i-ai fi satisfacut cerintele, nu s-ar fi maritat cu tine.

Mama Varsator este tandra si sensibila cu copiii, dar in unele cazuri poate fi si distanta. Ii va invata pe copii sa fie sinceri, sa respecte lumea din jur si in niciun caz nu ii va certa pentru adevar, chiar daca acesta va fi dureros.

Va ramane intotdeauna retrasa

Femeia Varsator poate lasa in multe imprejurari senzatia ca este indiferenta, nepasatoare. Pentru cei care nu o cunosc, poate sa para extravaganta si aroganta si chiar si cei mai apropiati oameni din jurul ei se pot simti neglijati de aceasta atitudine.

Femeia Varsator este interiorizata si refuza cu desavarsire sa-si deschida sufletul usor. Chiar si dupa ani de relatie ea va fi un mister, dar acest lucru nu trebuie considerat un defect. Nu se va exterioriza dar va ramane dedicata si va pune pasiune si suflet in relatiile apropiate.

Femeia Varsator este cea care nu se va grabi niciodata spre casatorie. Va alege atent un partener de viata potrivit, inteligent, care sa-i ofere diversitate, provocari si adrenalina. Se va indragosti greu dar sincer si pana nu va gasi partenerul potrivit va prefera singuratatea. In plus, uraste prejudecatile si faptul ca trebuie „sa se aseze la casa ei” constransa de regulile societatii.

Femeia nascuta in semnul Varsatorului va prefera unori sa se retraga pentru a putea petrece timp doar cu ea insasi si pentru a-si pune oridine in ganduri. Chiar daca stie sa fie sociabila, ea adora libertatea si refuza cu orice pret sa se lase dominata regulilor si dogmelor societatii pe care adeseori le considera invechite si inutile.

Citeste si Genul de Relație care te caracterizează – Zodia Vărsător

Rutina este cel mai mare dusman al ei

Femeia Varsator este energica, dinamica iar rutina pur si simplu o omoara. Va incerca permanent sa faca lucrurile diferit, de la schimbari de look pana la mutarea dintr-un oras in celalalt. Acest lucru nu denota ca este o persoana nemultumita, dimpotriva, ca este flexibila si se poate adapta oricarei situatii.

Pare imposibil de ranit

Femeia Varsator traieste sentimente si emotii puternice dar rareori va alege sa le exteriorizeze. Nu va alege sa planga in public si poate chiar nici in fata celei mai bune prietene.

Pentru cei din jur ea va parea o persoana puternica care poate indura si accepta orice, dar in realitate ea va suferi in liniste si isi va inhiba emotiile.

Adeseori judecata pentru duritatea aratata, femeia varsator ramane totusi o sensibila pentru cei care reusesc sa-i cunoasca sufletul.