Fericirea este atunci când te simți bine cu tine fără să ai nevoie de aprobarea celorlalți

 De ce ar trebui să ajungă ceilalți să vă determine planurile de viață? Amintiți-vă următoarele fapte data viitoare când doriți să solicitați aprobarea pentru a vă concentra din nou asupra motivului pentru care nu este necesar.

Tu ești Cel care controlează viața ta
Data viitoare când aveți dorința de a obține permisiunea de la cineva pentru a urma un plan, reamintiți-vă că sunteți cel care deține controlul. Puteți căuta toate îndrumările de care aveți nevoie din interior ascultându-vă inima și urmându-vă pasiunile.

Sunteți responsabil de propria fericire
Alții pot contribui la fericirea ta, dar tu nu ar trebui să depinzi de opiniile altora. Căutarea fericirii în ceilalți duce adesea la dezamăgire, deoarece alții nu pot fi de acord cu planurile tale de viață.

Căutarea aprobării de la alții necesită mult timp
Gândește-te câte alte lucruri ai putea face în afară de a te certa cu oamenii despre planurile tale și de a încerca să îi faci să vadă prin ochii tăi?  Solicitarea altor persoane pentru aprobare adaugă un pas de prisos în luarea unei decizii.

Libertatea vine când depindeți numai de voi înșivă
Imaginați-vă cum s-ar simți să luați singuri o decizie importantă despre viața voastră. Credeți sau nu, aveți puterea de a vă realiza planul fără permisiunea altora.

Nu poți mulțumi pe toată lumea, așa că nici măcar nu încerca
Nu toată lumea va fi de acord cu tine tot timpul. Poate că nimeni nu va fi de acord cu planul tău în afară de tine și este în regulă. A fi plăcut oamenilor îi face pe toți fericiți, cu excepția ta, și tu ești cea mai importantă parte a ecuației.

Te-ar putea descuraja să-ți urmezi inima
Cand vrei să faci ceva, mai întâi vă faceți griji cu privire la modul în care credeți că vor reacționa alții? Dacă acest lucru rezonează cu adevărat cu tine, nu vei ști niciodată dacă nu încerci și te vei întreba pentru totdeauna unde s-ar fi dus viața, dacă ai fi ascultat doar acea chemare interioară.