Fericirea începe cu tine! Nu cu banii tăi, nu cu locul de muncă, nu cu relatiia ta, ci cu tine

Fericirea este la interior, nu la exterior. Fericirea nu o aduce nimeni. Fericirea nu este în funcţie de mediul înconjurător. Te gândeşti, poate, la cei care trăiesc în centrele de refugiaţi sau în spitale, că ar fi tare fericiţi dacă mediul lor înconjurător ar fi altul, şi că spitalul sau centrul de refugiaţi aduc nefericire. Mai gândeşte-te… a fi acasă şi nu acolo, aduce confort, nu fericire, aduce uşurare, dar nu fericire. Fericirea nu are legătură cu confortul, fericirea nu este lipsa grijilor.

Tu eşti soluţia, tu ai soluţia pentru tot ce nu înţelegi, pentru tot ce nu poţi, aparent, duce. Când te pricepi pe tine însuţi, atunci vei pricepe şi exteriorul.
Aşteptăm să vină cutărică să ne iubească pentru a fi fericiţi… aşteptăm măriri de salariu pentru a fi fericiţi, aşteptăm să se termine o anume perioadă dificilă din viaţă, pentru ca, în sfârşit, să fim fericiţi… şi tot nu suntem.

Milionari, celebrităţi splendide, regi şi împăraţi, nefericiţi, alcoolici, plini de droguri şi lacrimi… păi, cum aşa ? păi, aşa !
Vrei fericire, în fiecare zi, indiferent de cum este viaţă ta ? … Ia decizia de a te cunoaşte-te ! pentru azi, doar atât.
Ăsta este primul pas, deciza de a te cunoaşte !
Pare simplu, dar când alegi să mergi către tine, vei descoperi…, se va da perdeaua la o parte, şi tot ce vei vedea, va fi o minune. Ăsta este omul, asta eşti tu, o minune !
Scrie-mi când ai luat decizia.