Fie ca Dumnezeu să binecuvânteze România alături de toți fii și fiicele ei 🇷🇴

La multi ani, România. La multi ani, români!

Astăzi, pe 1 Decembrie, prin puterea armelor, prin jertfele a sute de mii de români, bunicii și străbunicii noștri au creat România Mare. De atunci, pentru noi, românii, nu există o zi mai importantă decât Ziua Națională a României.

Este momentul când, indiferent de locul unde ne aflăm, ne adunăm, fie doar și cu gândul, pentru a ne cinsti trecutul, a ne onora eroii, a ne prețui valorile și a ne anima speranțele pentru un viitor mai bun.

Este momentul când ne reamintim că, mai presus de orice, România este despre noi si despre românii care nu încetează nicio clipă să creadă în această țară.

Este momentul când, indiferent de greutățile pe care le înfruntăm, devenim mândri că suntem români, că ne-am născut pe meleaguri minunate, că avem o istorie scrisă de oameni curajoși care nu au plecat capul în fața niciunei orânduiri străine.

Este momentul când simțim cu toată ființa dragostea de patrie, admiraţia, respectul pentru bravii eroi ai neamului care şi-au slujit patria cu credinţă.

Să ne bucurăm de această zi plină de emoție și semnificație pentru noi toți, să fim uniţi, pentru că doar împreună putem înfrunta orice pericol. Să fim demni și să fim mândri de istoria noastră şi de simbolurile naţionale, să ne iubim ţara cu aceeaşi forţă cu care au făcut-o strămoșii noştri!