Fiecare femeie are nevoie de un bărbat care să îi spună ”iubito”

Viața este prea scurtă să te trezești cu regrete. Iubește oamenii care te tratează corect. Uită de cei care nu o fac. Fii convinsă că totul se întâmplă cu un motiv. Dacă primești o a doua șansă, apuc-o cu ambele mâini. Dacă îți schimbă viața, acceptă. Nimeni nu a spus că viața este ușoară. Ei doar au promis că va merita.

Nu este perfectă, nici tu, iar voi doi, împreună poate nu veți fi niciodată perfecți, dar dacă te face să râzi, acceptă că oricine poate greși, ia-o în brațe și dă-i tot ce ai tu mai bun.

Ea îți oferă ceva ce știe că ai putea rupe în bucăți – inima ei. Așa că nu o răni, nu o schimba, nu o analiza și nu aștepta de la ea mai mult decât îți poate da. Zâmbește când te face fericit, arată-i când te enervează și du-i dorul când nu este lângă tine.”

Fiecare femeie merită un bărbat care să îi spună ”iubito”, să o sărute cu toată ființa lui, să o strângă în brațe, ca și cum nu ar mai vrea să îi dea drumul niciodată, să nu o înșele sau să o mintă. Șterge-i lacrimile când plânge, nu o face geloasă, în schimb fă altă femeie geloasă pe ea, nu te teme să le arăți prietenilor tăi ce simți pentru ea și arată-i cât de mult înseamnă pentru tine.”

Doar o dată in viață cred profund că vei găsi pe cineva care îți va da complet viața peste cap. Ii spui lucruri pe care nu le-ai împărtășit niciodată cu un alt suflet și ascultă tot ce spui. Împărtășești speranțe pentru viitor, visuri care, poate, nu se vor împlini niciodată, țeluri pe care nu le-ai atins niciodată…

Descoperi, că doar fiind vulnerabilă poți permite inimii să simtă iubirea adevărată, de care îți este așa frică. Îți găsești însă puterea în acest prieten adevărat și posibil suflet pereche, care speri să îți rămână loial până la capăt.”

Bob Marley