Fiecare început de an aduce cu el promisiunea unui An Nou mai bun ☆

S-a scurs un an ca o clipă și doar câteva zile ne mai despart de o nouă linie de start. O altă cursă aproape c-a ajuns la final. O alta stă să înceapă. Mereu numărăm, mereu contabilizăm: un an care a mai trecut, un an care mai vine.

Finalurile mă fac tristă iar începuturile mă sperie. Chiar și de un an mai puțin frumos mi-e greu să îmi iau rămas bun și mă sperie ce ar putea să îmi aducă un altul, nou-nouț, abia împachetat și nedesfăcut încă de nimeni.

E ciudat când privești în urmă și vezi câte lași. Lași unii oameni, unele amintiri, unele lucruri, unele evenimente, unele experiențe, pe care nu mai vrei să le iei cu tine.

Faci noi promisiuni și fără să vrei îți trezești în tine speranța unui mai bine.  Nu știu ce ar trebui să luăm cu noi și ce ar trebui să lăsăm.

Am avut momente minunate dar și prea grele. Am avut încercări, reușite și eșecuri. Am întâlnit oameni cu povești interesante. I-am dezamăgit pe unii și alții ne-au dezaăgit pe noi. De unii vrem să mai auzim iar de alții niciodată.

Despre ce vreau să fie, e simplu, vreau mai bine, mai liniște, vreau doar oameni mai frumoși la suflet, mai calzi, mai înțelegători, mai cu bun-simț, mai hotărâți, mai puțin ranchiunoși, cu toții sănătoși.

𝑳𝒂 𝒎𝒖𝒍𝒕𝒊 𝒂𝒏𝒊!