Fiecare om are o poveste. Fiecare om are un vis. Fiecare om are o dezamăgire ascunsă în inima sa

Orice om are o poveste. Dacă ar sta cineva să te asculte ar scrie o carte sau poate ar face un film la care unii ar plânge, alții ar râde. Într-o zi vom zâmbi cu toții dintr-o poză de album.

Fiecare om are propria sa viaţă, povestea sa; şi poate povestea fiecărui om ar merita să fie reţinută în paginile unei cărţi… Şi fiecare om are, de-a lungul vieţii sale, cel puţin un vis, fiindcă oricine este liber să viseze; în plus, oricare dintre noi poate avea momentul său de glorie, acel unic moment în care se simte invincibil, realizat, important, chiar dacă nu este aşa în realitate.

Fiecare om este deosebit, fiecare om reacționează diferit. Recunosc, de multe ori aș fi vrut să găsesc puterea pentru a pleca pentru a evita alte suferințe și dezamăgiri. N-am reușit și am rămas, probabil pentru că încă mai speram, încă mai credeam că era puțin loc și pentru mine în sufletul omului pe care îl iubeam.

Fiecare om a avut parte de dezamăgiri, fiecare om a avut parte de zile petrecute plângând, fiecare om a fost alungat din viața cuiva și a fost rănit. Rănile se vindeca dar durerea este greu de uitat.

Timpul ne ajută, viața ne obligă și ne face să mergem înainte dar la un moment dat rănile se deschid, ard atunci când lacrimile curg pe cicatrici nevindecate. Puțini oameni vor mângâia semnele suferinței, majoritatea te vor judeca și nu vor încerca să înțeleagă povestea ta.