Fiecare persoană pe care o întâlnim în viață ne învață ceva. Fii recunoscător pentru dușmanii tăi!

Vine un moment în viață când fiecare dintre noi se simte rănit, jignit sau izolat, crezând că viața nu ne-a tratat corect.

De cele mai multe ori, în aceste situații dificile, luăm rolul unei victime, compătimindu-ne. Pur și simplu renunțăm, în loc să înțelegem că orice ni s-a întâmplat, a creat o oportunitate de a ne transforma în totalitate personalitatea și ne oferă șansa de a învăța, odată pentru totdeauna, o lecție valoroasă de a merge mai departe.

De fapt, atragem oameni, situați și probleme prin care trebuie să învățăm ceva; prin care mintea și sufletul nostru evoluează cel mai mult. Fiecare persoană pe care o întâlnim este un mare profesor al nostru.

Așadar, ți-aș sugera să faci o listă cu toți oamenii care ți-au dat greu, te-au rănit și te-au făcut să te simți nenorocit și să-i privești din acest punct de vedere nou dobândit. De ce ți-au fost trimise? Ce te-au învățat? Care a fost lecția pe care ți-au adus-o? Și dacă încă nu ați învățat această lecție, acum este momentul perfect să o faceți.

În gândurile tale pleacă-te în fața fiecărei persoane și situații de pe această listă; acceptă-i cu inima plină de dragoste; iartă-i și lasă-i să plece în pace și profundă recunoștință. În primul rând, mulțumesc părinților tăi care au fost primii tăi profesori în această viață, apoi fraților și surorilor tale, soții și copiii, prietenii tăi, șefii tăi, vecinii tăi …

Continuă să-ți mulțumesc până când sentimentul de acceptare și recunoștință pentru lecția care ți-a fost prezentată nu te-a împlinit complet, eliberându-ți sufletul de tot ceea ce este negativ.

Crede-mă, când experimentezi fiecare persoană din viața ta ca profesor, viața devine mult mai ușoară, pentru că nu este o prostie să fii supărat pe profesorul tău la școală pentru că ai primit un 4, ​​când ai fost cel care nu invata lectia ?!