“Fii fabuloasă la 30 de ani, încântătoare la 40 de ani și irezistibilă pentru tot restul vieții tale…”

“Eleganţă este atunci când interiorul este la fel de frumos ca şi exteriorul”, spunea Coco Channel.

Şi chiar aşa e, eleganţa şi frumuseţea nu înseamnă doar straie la modă, ci şi un caracter frumos. Eleganţa începe cu sufletul. Iar frumuseţea se reflectă şi pe chipul nostru, în ochii şi luminozitatea tenului, în felul cum ne îngrijim corpul sau ne aranjăm şi ne punem în valoare podoabă capilară sau alte atuuri.

Aspectul fizic este important şi prima impresie contează, orice s-ar spune. Felul în care arătăm îi determină pe cei din jurul nostru să-şi formeze o părere despre noi. De asemenea, ne simţim bine şi avem mai multă încredere în noi atunci când suntem admiraţi.

O adevărată lady, elegantă şi frumoasă nu vorbeşte niciodată vulgar, nepoliticos sau cu jargoane. Indiferent de situaţie, o doamnă e graţioasă şi respectuoasă, veselă, prietenoasă, pozitivă, evitând să exagereze sau să se laude, să discute despre problemele proprii sau să-şi expună emoţiile negative.

O lady zâmbeşte şi salută întotdeauna şi nu uită să spună “mulţumesc” atunci când e cazul. Aşadar, eleganţa se reflectă şi în felul în care comunicăm şi relaţionam cu ceilalţi oameni, în uşurinţă cu care facem acest lucru.

De asemenea, casa unei lady este elegantă. Şi când zic elegantă, nu înseamnă neapărat lux. Lucruri simple, elemente decorative de bun gust, armonie.

Eleganţă înseamnă şi o minte elegantă. Adică înţelepciune, politeţe, altruism, bunătate, compasiune, dragoste. De asemenea, o lady nu subestimează niciodată educaţia şi valoarea acesteia, investind permanent în aceasta.

Eleganţa are un rol foarte important în menţinerea unor relaţii armonioase. Eleganţa se învaţă, atitudinea pozitivă se învaţă.

Asadar va doresc sa fiti elegante, dragile mele. Atat pe interior cat si pe exterior. SI nu uitati, frumusetea, eleganta si stilul nu tin cont de varsta.

 

 

Loading...