Fii suficient de puternică si mergi mai departe de locul si persoanele care îți fac rău

Tu, cu acei ochi care văd numai binele din această lume și mâini care îi binecuvântează pe ceilalți; cu un zâmbet care luminează și o inimă cu capacitatea de a topi aisberguri. Știi să iubești, pentru că ai făcut-o mereu, fără să aștepți nimic în schimb.

 Doar pentru că iubești oamenii, nu înseamnă că îi poți schimba.

Iubești oamenii care te trădează, îți provoacă durere, te subestimează. Uneori te ignoră și se simte teribil de neplăcut. Pentru că îi iubești atât de mult, merită să fii iubit înapoi. Meriti mai mult. Ești demn de respect. Ești o adevărată experiență.

Ești o persoană care merită să vezi un zâmbet fericit lângă tine când te trezești; meriți ca cineva să se gândească la tine toată ziua și nu doar când se plictisește.

Ești o persoană cu demnitate. Trebuie să fii alături de cei care te vor face să te îndrăgostești de viață și de tine însuți. Dacă iubești pe cineva care face opusul, ar trebui să-l lași să plece.

Trebuie să găsești forță pentru a continua, să te prețuiești, să te respecți și să te prețuiești și să știi că undeva acolo, există cineva care te va trata așa cum merită să fii tratat.

Ai puterea de a vedea realitatea, de a-ți da seama că meriți mai mult, pentru că poți da mult persoanei pe care o iubești. Știți că ați făcut totul pentru a vă salva relațiile. Și acum este timpul să vă salvați.