Folosește aceste 10 trucuri psihologice puternice și transformă-le în avantajul tău

Mintea ființelor umane este un lucru incredibil de complex. Atunci când auziți oamenii spunând că mintea este importantă, este lucrul pe care trebuie să-l urmăriți, întrucât au dreptate. Astfel de procese mentale, oricât de complexe ar arăta, sunt foarte simple.

Iată câteva trucuri psihologice puternice pe care ar trebui să le folosiți astăzi:

1. Puterea tăcerii. Când puneți o întrebare și primiți un răspuns nesatisfăcător și imparțial, trebuie întotdeauna să valorificați puterea tăcerii. Ar trebui să taci după răspuns și să păstrezi, de asemenea, contactul vizual cu persoana respectivă.

2. Priviti oamenii în timp ce râd. Când unii oameni dintr-un grup râd de ceva, ar trebui să-i observați pe cei care se privesc unii pe alții în timp ce râd. În astfel de momente, oamenii au tendința instinctivă de a privi persoana pe care o consideră cea mai apropiată de ei.

3. Rămâi întotdeauna relaxat și calm. Nu ar trebui să pierdeți niciodată controlul într-o situație de criză și agresiune a altor persoane. În schimb, ar trebui să previi venirea furiei și asta îi va face pe ceilalți să rămână relaxați și calmi.

4. Acționează exact așa cum dorești să simți. Acțiunile tale sunt de fapt expresia emoțiilor tale. Aceasta înseamnă că modul în care te simți în interior se va arăta în exterior. Deci, acționați așa cum doriți să simțiți.

5. Cheia pentru toate este încrederea. Mulți oameni nu sunt familiarizați cu totul. Cu toate acestea, parând încrezători, pe lângă faptul că știu ce faci, alții vor întotdeauna să-ți acorde atenția.

6. Fii acea schimbare pe care vrei să o vezi în lume. De exemplu, atunci când doriți ca alte persoane să se simtă fericite, va trebui să fiți fericiți de fiecare dată când îi vedeți. Vor răspunde la această dispoziție și abia așteaptă să te revadă.

7. Așezați-vă lângă persoana respectivă pentru a evita certurile. De exemplu, puteți sta lângă șeful dvs. în timp ce vă aflați la întâlniri, pentru a evita criticile din partea sa. Oamenii se simt de obicei inconfortabili atunci când îi atacă pe cei care stau lângă ei.

8. Oglinzi. Puteți instala oglinzi în serviciul dvs. pentru clienți, plasându-le în spatele dvs., astfel încât atunci când vor veni alții, nu vor fi idioți pentru că își pot vedea expresia în acel moment.

9. Ar trebui să îi faci pe alți oameni să te asocieze cu distracția. Când te întâlnești cu cineva pentru prima dată, ar trebui să faci ceva amuzant. În acest fel, persoana cu care te întâlnești te va asocia cu experiența sa de emoție și distracție.

10. Contactul cu ochii. Ar trebui să știți că contactul vizual înseamnă totul. Ar trebui să-l întreții continuu, iar oamenii se vor apropia în mod firesc de tine.