Folosește aceste 15 trucuri psihologice puternice și transformă-le în avantajul tău

Mintea ființelor umane este un lucru incredibil de complex. De fapt, fiecare dintre noi are un model autentic de răspuns și comportament la diferite situații.

Iată câteva trucuri psihologice puternice pe care ar trebui să le folosiți astăzi:

1.Puterea tăcerii.
Când puneți o întrebare și primiți un răspuns nesatisfăcător și imparțial, trebuie întotdeauna să valorificați puterea tăcerii. Ar trebui să taci după răspuns și să păstrezi, de asemenea, contactul vizual cu persoana respectivă.

2. Guma de mestecat.
Nu trebuie să subestimați niciodată puterile gumei de mestecat. O puteți folosi în situații stresante, deoarece vor păcăli creierul și se va crede că mâncați ceva. Aceasta va combate stresul și anxietatea.

3. Privește oamenii în timp ce râd.
Când unii oameni dintr-un grup râd de ceva, ar trebui să-i observați pe cei care se privesc unii pe alții în timp ce râd. În astfel de momente, oamenii au tendința instinctivă de a privi persoana pe care o consideră cea mai apropiată de ei.

4. Nu declarați ceva care este evident.
Nu spuneți niciodată câteva fraze precum „cred” atunci când vă exprimați opinia sau perspectiva. Alții vor crede că sunteți prea încrezător, în timp ce, de asemenea, convingeți uneori că nu declarați ceva evident.

5. Rămâi întotdeauna relaxat și calm.
Nu ar trebui să pierdeți niciodată controlul într-o situație de criză și agresiune a altor persoane. În schimb, ar trebui să previi sentimentul furiei și asta îi va face pe ceilalți să rămână relaxați și calmi.

6. Acționează exact așa cum dorești să simți.
Acțiunile tale sunt de fapt expresia emoțiilor tale. Aceasta înseamnă că modul în care te simți în interior se va arăta în exterior. Deci, acționați așa cum doriți să simțiți, așa că, din această cauză, mintea dvs. va începe să experimenteze acea emoție dorită.

7. Cheia pentru toate este încrederea.
Mulți oameni nu sunt familiarizați cu totul. Cu toate acestea, parând încrezători, pe lângă faptul că știu ce faci, alții vor întotdeauna să-ți acorde atenția.

8. Tratați-l pe cel care vă intervievează ca pe o persoană interesată.
În loc să fii nervos, ar trebui să vorbești deschis, respectând intervievatorul și comportându-te într-un mod prietenos și relaxat. Vă puteți imagina că este ruda ta mai în vârstă cu care îți place să vorbești, iar efectul va fi imediat.

9. Fii acea schimbare pe care vrei să o vezi în lume.
De exemplu, atunci când doriți ca alte persoane să se simtă fericite, va trebui să fiți fericiți de fiecare dată când îi vedeți. Vor răspunde la această dispoziție și abia așteaptă să te revadă.

10. Așezați-vă lângă persoana respectivă pentru a evita certurile.
De exemplu, puteți sta lângă șeful dvs. în timp ce vă aflați la întâlniri, pentru a evita criticile din partea sa. Oamenii se simt de obicei inconfortabili atunci când îi atacă pe cei care stau lângă ei.

 11. Oglinzi.
Puteți instala oglinzi la locul dvs de muncă. pentru clienți, plasându-le în spatele dvs., astfel încât atunci când vor veni alții, nu vor fi idioți pentru că își pot vedea expresia în acel moment.

12. Tehnica ușă-în-față.
În primul rând, ar trebui să cereți o favoare mai mare, cea care probabil va fi refuzată. După aceea, cereți-o pe cea pe care o doriți cu adevărat și, de asemenea, asigurați-vă că a doua favoare este mai mică decât prima. Alte persoane îl acordă automat pe cel mai mic.

13. Fii entuziast
Stresul și exaltarea posedă aceleași semne de comportament. Deci, în momentele în care vă simțiți stresați, ar trebui să vă gândiți la problema ca la un anumit tip de provocare și să observați cum corpul va lua acele semne de stres fizic și le va transforma în entuziasm.

14. Ar trebui să îi faci pe alți oameni să te asocieze cu distracția.
Când te întâlnești cu cineva pentru prima dată, ar trebui să faci ceva amuzant. În acest fel, persoana cu care te întâlnești te va asocia cu experiența sa de emoție și distracție.

15. Contactul cu ochii.
Ar trebui să știți că contactul vizual înseamnă totul. Ar trebui să-l întreții continuu, iar oamenii se vor apropia în mod firesc de tine.