Frumusețea omului nu o dă trupul ci sufletul

Azi este despre frumusețe, cea pe care o vedem și pe care o ignorăm, pe cea care o ascundem și pe cea care nu o punem în evidență. E despre omul frumos la chip și la suflet, omul desăvârșit prin priviri și din ochi, omul perfect imperfect dar ideal.

Omul frumos radiaza o energie charismatica. El trezeste stari frumoase in oamenii cu care interactioneaza, lasand intotdeauna o amprenta frumoasa. Omul frumos este cu adevarat recunoscator pentru tot ce i se intampla in viata, pentru ca el stie sa extraga nectarul din fiecare experienta de viata pe care o traieste.

Cand intalnesc un om frumos, fac un popas mai mare alaturi de el si il analizez bucatica cu bucatica. Incerc sa invat de la el, ascultandu-i povestile, urmarindu-i gesturile, zambetul, sorbindu-i cuvintele si privirea senina atunci cand imi vorbeste.

Oamenii acestia au atatea lucruri speciale de oferit, incat vrei sa-i pastrezi langa tine, toata viata, daca s-ar putea … Sunt acei oameni, care pot oferi in orice moment un zambet sincer, o imbratisare calda, un gand bun venit din suflet, un sfat dezinteresat, o vorba dulce. Sunt acei oameni, care iti pot oferi fara niciun fel de retinere: timpul lor, umarul lor, prietenia lor.

Si DA, sunt acei oameni care iti pot oferi sustinere morala, fara ca tu sa le-o ceri. Ei simt cand tu ai nevoie de ea … nu e nevoie sa le-o spui. Sunt acei oameni, la care grija pentru aproapele sau este ridicata la rang de cinste!

Sansa de a intalni un om frumos este din ce in ce mai rara, din pacate! Dar eu am convingerea ca inca mai exista, nu sunt pe cale de disparitie.Eu nu pot decat sa va doresc din tot sufletul, sa dati in viata peste astfel de oameni!

Loading...