Gândirea pozitivă și efectul ei asupra sănătății dumneavoastră

Gândirea pozitivă și efectul său asupra sănătății dvs. Prima situație de luat în considerare este relația dintre gânduri și condiții precum depresia și stresul. O întrebare crucială este dacă gândurile persoanei creează depresia fizică sau depresia fizică creează gândirea negativă.
Când vine vorba despre modul în care vă puteți folosi mintea pentru a ajuta, acest lucru poate fi realizat în mod conștient și subconștient. Când cineva are obiceiul de a-și imagina lucrurile care se întâmplă foarte prost, gândirea rațională le poate arăta că deseori exagerează.
Cu toate acestea, mintea inconștientă este mult mai puternică în modelarea comportamentului nostru obișnuit, de multe ori dincolo de controlul nostru conștient. Vizualizarea și hipnoza pot fi foarte eficiente în modificarea credințelor și, dacă faceți acest lucru, efectele de lungă durată pot fi mai puternice decât utilizarea numai a logicii.

Gândirea pozitivă poate avea un impact asupra sănătății noastre fizice

De asemenea, este adevărat că gândirea pozitivă poate avea un impact asupra sănătății noastre fizice și este posibil să fiți conștienți de efectul placebo asupra persoanelor care se simt bolnave. Acesta este momentul în care indivizilor li se administrează o pastilă care în realitate nu are nicio valoare vindecătoare și totuși pretind că observă o îmbunătățire a modului în care se simt.
Aceasta este o dovadă a legăturii dintre minte și corp și există multe exemple de bărbați și femei cu o perspectivă pozitivă care se pot recupera mai repede după boală și vătămare.

Gândirea pozitivă și efectul său asupra sănătății dumneavoastră

Efectele îmbătrânirii sunt, de asemenea, influențate de modul în care ne gândim la proces. Pe măsură ce îmbătrânești, vorbești cu prietenii tăi despre „durerile și durerile” tale și despre capacitățile tale slăbite? Se pare că există o mulțime de adevăr în zicala: „Ești doar atât de bătrân pe cât crezi că ești” și gândurile noastre pot fi folosite pentru a anula o mulțime de așa-numitele efecte ale îmbătrânirii.
Din păcate, numeroși indivizi vor continua să păstreze vechile convingeri despre „declinul” inevitabil al sănătății la bătrânețe și să nu acorde atenție beneficiilor unei perspective pozitive.

Acum, că sunteți conștient de faptul că atitudinea dvs. vă poate aduce o stare de sănătate mult mai bună, depinde de dvs. să profitați de aceste informații și să vă stabiliți intenția de a gândi gânduri pozitive ori de câte ori vă amintiți.

Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori.