Găsește culoarea potrivită zodiei tale și îmbunătățește-ți energia spirituală

Găsirea culorii puterii dvs. este despre găsirea unei culori în care vă simțiți bine. Este vorba despre găsirea unei culori care să rezoneze cu sufletul dvs. și să se simtă confortabil și natural.

Când purtați culoarea puternică sau o introduceți în casa dvs., nu numai că vă ajută să vă simțiți puternici, dar vă poate ridica vibrațiile și vă poate face să vă distingeți de mulțime.

Dacă sunteți curios care este culoarea dvs. de putere, tot ce trebuie să faceți este să vă uitați la Sun Sign –

Berbec – Roșu

Fiind primul semn al zodiacului, Berbecul este liderul și reprezintă curajul, îndrăzneala și focul. Berbecul este, de asemenea, condus de Marte, care este întâmplător cunoscut și sub numele de planeta roșie. Roșu în toate nuanțele și nuanțele este o culoare puternică pentru cei cu Soarele în Berbec. Vă poate ajuta să deblocați și să eliberați energia Berbecului, ajutându-vă să vă găsiți adevărata putere. În funcție de dispoziția și personalitatea dvs., puteți experimenta, de asemenea, cu nuanțe mai îndrăznețe sau mai moi de roșu în garderoba și în jurul casei.

Taur – Verde

Taurul deține pământul, energia pământească și este condus de planeta zeiței, Venus. Verde este culoarea perfectă pentru a complimenta energia Taurului, deoarece reprezintă caracter practic, stabilitate și fundament. Verde este, de asemenea, culoarea chakrei inimii, ajutând la deblocarea caracteristicilor mai ușoare și mai creative ale acestui semn. Experimentați cu tonuri luminoase și dezactivate de verde în garderoba dvs. și în jurul casei.

Gemeni – Galben

Gemenii sunt comunicatorul și mesagerul zodiacului. Sunt înțelepți și cunoscuți, dar și prietenoși și sociabili, motiv pentru care galbenul este o culoare atât de puternică pentru ei. Galbenul reprezintă cunoașterea, dar și râsul și bucuria. Este o culoare strălucitoare și fericită, care poate fi folosită și în multe feluri. Galbenul este, de asemenea, o culoare activă care îi poate ajuta pe Gemeni să iasă din capul lor și să ajungă într-un loc de acțiune.

Rac – Alb / Gri deschis

Cancerul este sensibilul, hrănitorul zodiacului, făcând albul culoarea perfectă. Albul are capacitatea de a devia energia, făcându-l alegerea perfectă pentru cei cu Soarele în Rac, deoarece pot fi predispuși la asumarea emoțiilor celorlalți. Albul este, de asemenea, foarte neutru și relaxant și poate invita sentimente de pace, liniște și seninătate. Tonurile de gri deschis pot funcționa bine și pentru energia Racului. Experimentați cu aceste culori în jurul casei și în garderoba dvs.

Leu – Auriu

Leul este aprins, îndrăzneț și creativ, făcând aurul culoarea perfectă pentru acest semn zodiacal. Aurul este o culoare afirmativă și poate ajuta la evidențierea încrederii naturale și a abilităților creative ale Leului. Acest semn Sun a fost născut pentru a străluci și a-și folosi talentele pentru a se distinge din mulțime, motiv pentru care aurul este o culoare atât de puternică pentru ei. Experimentați cu accesorii aurii și accente aurii în casă pentru a vă ajuta să aduceți această culoare puternică în viața voastră.

Fecioara -Roz

Fecioara este foarte întemeiată, analitică și crede că trupul lor este templul lor. Rozul este culoarea perfectă pentru energia Fecioarei, deoarece este blând, moale și ajută la evocarea sentimentelor de pace și iubire de sine. Rozul este, de asemenea, asociat cu chakra inimii și poate ajuta la atragerea laturii mai moi și mai relaxate a personalității Fecioarei. Datorită naturii lor analitice, Fecioara poate fi predispusă la supra-gândire și stres, dar rozul le poate aminti să se acorde înțelepciunii inimii lor pentru a lua decizii importante.

Balanță – Bleu

Balanta este semnul echilibrului si este mediatorul natural al zodiacului. Albastru deschis este culoarea perfectă pentru Balanță, deoarece reprezintă echilibrul perfect între acțiune și seninătate. Albastrul este atât o culoare liniștitoare, cât și energizantă, făcându-l alegerea perfectă pentru Librans care doresc să se echilibreze. În timp ce toate nuanțele de albastru funcționează bine pentru energia Balanței, Sky Blue se remarcă ca fiind una dintre cele mai bune alegeri. Experimentarea cu această nuanță în garderoba ta și în jurul casei poate ajuta la evocarea unui echilibru mai mare.

Scorpion- Negru / Violet închis

Rezultatul imaginii pentru culoarea violet închis

Energia Scorpionului este despre învățarea transformării și a aducerii luminii în întuneric. Culorile închise, cum ar fi negru și violet intens, sunt, prin urmare, culori minunate pentru Scorpioni. Negrul are capacitatea de a absorbi energia luminii, făcându-l o culoare puternică de purtat în timp ce curăță o aură sau spațiu. Negrul este, de asemenea, o culoare ușor de utilizat și poate ajuta la evocarea sentimentelor de încredere, putere și control. Experimentați cu piese de culoare neagră în garderoba și accentele din casă.

Săgetător – Portocaliu

Energia Săgetătorului este despre lărgirea minții și învățarea de lucruri noi. Portocaliul este o culoare foarte energizantă și creativă, făcându-l alegerea perfectă pentru acest semn zodiacal. De asemenea, s-a demonstrat că portocaliul contribuie la creșterea sentimentului de productivitate, ceea ce este minunat pentru Sagetator

o tind să se distragă cu ușurință sau să se lupte să rămână pe subiect. Portocaliul este, de asemenea, foarte creativ și poate ajuta la deblocarea acestei energii în Săgetători. Experimentați cu nuanțe de portocaliu și chiar coral în garderoba dvs. și în jurul casei.

Capricorn – maro / crem

Capricornul are o atitudine foarte pământească, practică și muncitoare și această energie poate fi sporită de culoarea maro. Maro este o culoare foarte moale, neutră, care indică înțelepciunea, puterea și practicitatea, care sunt toate adevărate trăsături ale Capricornului. În timp ce maro poate părea o culoare plictisitoare, purtarea nuanței potrivite poate completa cu adevărat energia Capricornului. Experimentați cu nuanțe bej, cafeniu sau chiar visiniu pentru a vedea ce se simte cel mai bine pentru dvs. Crema este, de asemenea, o culoare clasică și elegantă, care poate funcționa și ca o culoare puternică pentru Capricorni.

Vărsător- Bleumarin

Vărsătorul este umanitarii născuți și este întotdeauna un jucător de echipă. Ca purtător de apă, culoarea de putere pentru Vărsător este Aqua Blue. Această culoare este strălucitoare, deschisă și poate ajuta la scoaterea în evidență a celor mai bune calități acvariene. Aqua Blue este, de asemenea, o culoare foarte calmantă și poate ajuta la evocarea sentimentelor de liniște și relaxare. Experimentați cu nuanțele Aqua Blue în garderoba și în casă și vedeți dacă vă poate ajuta să vă acordați puterea interioară.

Pești- Violet

Peștii sunt unul dintre cele mai intuitive semne ale zodiacului, făcând din violet alegerea perfectă. Violetul este, de asemenea, culoarea chakrei celui de-al treilea ochi și poate ajuta la întărirea darurilor intuitive și psihice. Violetul este, de asemenea, o culoare extrem de creativă și poate ajuta Peștii să-și canalizeze energia în proiecte creative mai degrabă decât să se piardă în visele lor de zi cu zi. Experimentați cu toate nuanțele de violet de la violet la lavandă pentru a găsi cea perfectă pentru dvs.