Geometria vieții: dacă vrei să trăiești liniștit evită CERCURILE vicioase, TRIUNGHIURILE amoroase și capetele PĂTRATE

Un lucru e SIGUR: in momentul in care te hotarasti sa trăiești liniștit, vei fi liniștit, indiferent de circumstante, in momentul in care te hotarasti sa iti trezesti forta interioara, o vei trezi, indiferent de circumstante! Dar uneori trebuie totusi sa eviți niște chestii…

Evită cercurile vicioase. Cercurile vicioase cuprind, deci, nu doar situațiile externe în care noi ne găsim aruncați sau prinși, ci mai degrabă modurile în care noi ne percepem pe noi înșine, povestea pe care noi ne-o spunem nouă despre noi, cât și despre restul lumii.

Cat despre un eventual triunghi amoros…cred ca ti-ai dat răspunsul singură. Cand intra alta persoana intr-o relatie, fugi. Aia nu mai  relatie, nu mai e iubire…nu mai ai pentru ce sa stai si ce sa faci acolo.

Iar ultima situatie de care trebuie să te îndepartezi sunt oamenii care fie asa sunt ei, fie se incapataneaza sa fie…capete patrate. Cred ca ai avut si tu experiente cu astfel de oameni si ai observat ca oricat te-ai strădui să ai o legătura bună cu acesti oameni, este practic imposibil – te vei lovi mereu de îndârjirea lor si te vei înțepa in colturile capului lor pătrat!

Succes! Chiar dacă nu îți place matematica, sunt sigură că vei reuși să rezolvi aceste probleme….