Greu în viață nu este să ierți, greu este să mai ai încredere…

Oamenii din ziua de azi nu au 2 feţe ci au 10. Mereu te-ai întrebat: unde e increderea? Mereu ajungi să ţii la o persoană ca la propria ta viaţă. Si ajungi să te încrezi in accea persoană total. Dar la un moment dat te trădează, iti arată altă faţă. De aia e bine sa pastrezi totul pentru tine. Sau să discuti doar cu cei apropiati ţie.

Mereu ai ajuns la intrebarea oare de ce eu? Oare cat o sa mai am de suferit din cauza anumitor persoane care nici măcar nu mă meritau. Intrebarea asta are un singur raspuns si o singură rezolvare. Încearcă sa nu te mai increzi in nimeni. Incearca sa fii stabil pe puterile tale.

Păcat că aceste feţe sunt descoperite după un timp . Dar să nu regreti niciodată deoarece tu trebuie sa ramai cu ideea ca nu tu ai pierdut. Ci persoana care ti-a trădat încrederea. Păcat ca doar tu ai de suferit si nimeni nu te înţelege. Când ai o problemă si vrei să te descarci, trebuie sa apelezi la cineva, nu? Si când crezi că ai ales persoana care te înţelege care nu va pleca niciodată fix aia te lasă. Si ce?

Tu stai si plângi. Te consumi si lui nici măcar nu-i pasă. Acum tu trebuie să rupi o foaie din viaţa ta si sa treci mai departe. Sa zici “TOTUL VA FI BINE”.