Grupa de sânge și personalitatea – Ce poate spune personalitatea mea în funcție de grupa sanguină?

 O, B, A și AB sunt cele patru grupe de sânge din rasa umană și o mulțime de oameni învață că a lor este atunci când dau o donație de sânge. O mulțime de cercetări privind personalitățile grupei de sânge au fost efectuate în Japonia, unde majoritatea oamenilor sunt A. Al doilea tip de sânge cel mai frecvent este B. Persoanele cu AB pozitiv sunt donatori de plasmă universali. Mai jos sunt cele patru tipuri și trăsăturile lor de personalitate asociate. Vei fi surprins de cât de exacte sunt unele dintre acestea!

Persoanele cu grupa de sânge A sunt isteți, pasionați, sensibili și cooperanți. Sunt loiali, răbdători și iubesc pacea. Uneori, pot fi prea sensibili la diferite lucruri. De exemplu, le pasă mult de etichetă, precum și de standardele sociale. Nu le place să încalce regulile stabilite privind eticheta sau standardele sau regulile sociale stabilite. În ocaziile în care aleg să încalce regulile, este considerată o profeție care se împlinește.
Oamenii din această categorie sunt foarte încăpățânați și sunt ușor de stresați. Au niveluri ridicate de hormon al stresului cortizol, iar acest lucru le face intense. Nu le plac luptele și preferă să fie în armonie cu toată lumea și le place să lucreze în colaborare cu alții din comunitate. Au tendința de a se menține mai mult atunci când nu vor să-și împărtășească ideile sau opiniile.
Unele dintre cele mai frecvente trăsături ale grupei sanguine A sunt următoarele. Sunt amabili, timizi, încăpățânați, atenți, compuși, politicos, tensionat, retras, de încredere, perfecționist, sensibil, responsabil, tactos, timid, blând, anxios, serios, rezervat și politicos. Cele mai bune trăsături ale persoanelor cu tipul A sunt blânde, loiale, organizate, consecvente, loiale și perfecționiști. Trăsăturile lor rele sunt, obsesive, pesimiste, prea sensibile, fastidioase, încăpățânate și ușor de stresat. Ca prieteni, oamenii cu tipul A sunt foarte fiabili și de încredere. Dacă aveți probleme, vă puteți baza pe prieteni cu această grupă de sânge. Nu le place să-și arate emoțiile și își păstrează gândurile sau sentimentele despre lucruri ascunse altora și împărtășesc numai atunci când se simt confortabil.
Persoane celebre cu tipul A sunt George Bush, Adolf Hitler, Jet Li, Britney Spears și Richard Nixon. Având în vedere că toți sunt lideri importanți, acest lucru ar putea fi perceput ca o profeție care se împlinește.

Tipul B
Oamenii cu această grupă de sânge sunt renumiți pentru creativitatea lor. Ei iau deciziile foarte repede și nu sunt pricepuți să preia comenzi. Când se concentrează asupra a ceva, pun totul în ea și este puțin probabil să se lase, chiar dacă obiectivul este irealizabil. Au o dorință sau o dorință foarte puternică de a fi cei mai buni la tot ceea ce și-au propus să facă. Cu toate acestea, aceștia sunt săraci în multitasking și probabil că vor neglija alte sarcini importante și își vor pune accentul pe tot ce și-au propus în acest moment. Aflați mai multe despre cele patru tipuri de sânge și trăsăturile lor de personalitate asociate Faceți clic aici pentru a vă potrivi astăzi cu un terapeut autorizat
Oamenii de tip B pot fi atenți și empatici. Sunt pricepuți la înțelegerea punctului de vedere al altor persoane și nu le place să provoace sau să se confrunte cu alții. Persoanele cu grupa de sânge B își fac prieteni buni și de încredere. Se confruntă cu o mulțime de discriminări din cauza personalităților lor negative, cum ar fi egoismul și necooperativitatea uneori. Societatea se concentrează în principal pe partea negativă a persoanelor cu grupa de sânge B, chiar dacă acestea au și partea lor bună.
Drept urmare, tind să fie singuri și se izolează de ceilalți. Oamenii cu tipul B pot fi hărțuiți și chemați pentru personalitățile lor, astfel încât atunci când afișează o trăsătură de tip B, este probabil să fie etichetat ca o profeție care se împlinește. Unele dintre cele mai frecvente trăsături pozitive ale persoanelor cu tip B sunt curioase, relaxate, puternice, aventuroase, creative, pasionale, active, ieșite și vesele. Pe de altă parte, trăsăturile negative sunt, sălbatice, neregulate, neiertătoare, egoiste, necooperante, iresponsabile și imprevizibile. B sunt, în general, un echilibru între As și Os, deoarece sunt amândoi atenți și ambițioși. Persoane celebre cu tipul B sunt Vince Young, Leonardo DiCaprio și Jack Nicholson. Persoanele cu grupa sanguină B sunt mai compatibile cu colegii B, dar se pot relaționa bine și cu AB.

Tipul de sânge AB este un amestec de tipuri de personalitate A și B.
Oamenii le consideră complicate și duble. De exemplu, pot fi expediați la fel ca Bs și timizi ca As. Uneori, oamenii îi privesc ca având duble personalități și își păstrează adevăratele personalități de străini. Este greu pentru un străin să decidă instantaneu ce personalitate au persoanele cu tip AB până când le vor cunoaște. Sunt cele mai rare din lume. AB-urile sunt populare și fermecătoare și își fac prieteni ușor. Când ești în compania unei personalități AB, nu poate exista niciodată un moment anost. Sunt prieteni amuzanți și emoționanți de a avea în jur. Lucrurile mici nu deranjează personalitățile AB, dar sunt slabe în gestionarea stresului.
AB sunt empatici și sunt întotdeauna atenți atunci când au de-a face cu alții. Se asigură că iau în considerare punctul de vedere al altor persoane. Acești oameni au abilități logice și analitice excepționale și sunt văzuți ca umaniști. Sursa: rawpixel.com Unele dintre trăsăturile lor bune sunt; grijuliu, fermecător, controlat, de încredere, mișto, compus, sociabil, urmăritor de vise, demn de încredere, rațional, creativ, adaptabil și diplomatic. Trăsăturile lor negative sunt cum ar fi complicate, egocentrică, iresponsabilă, vulnerabilă, indecisă, uitată, neiertătoare, critică și cu două fețe. Persoane celebre cu AB sunt Barack Obama, Marilyn Monroe, Jackie Chan și John F. Kennedy.

Oamenii cu grupa O sunt plecați, îndrăgostiți și îndrăzneți. De obicei, își stabilesc standarde înalte și fac tot ce pot pentru a le atinge. O are capacități excelente de conducere. Lucrurile mici nu îi preocupă, iar acest lucru le face să pară egoiste pentru persoanele din grupa sanguină A care sunt excesiv de sensibile. Oamenii cu grupa sanguină O sunt generoși și cu inima bună. Majoritatea oamenilor adoră să fie O. O personalitățile se adaptează bine la schimbare. Sunt flexibili și rezistenți și se pot descurca relativ bine chiar și în situații dificile.
Unele dintre trăsăturile de personalitate pozitive la persoanele cu O sunt; abilitate de conducere, autodeterminată, ușoară, optimistă, calmă, încrezătoare, ieșită, loială, precaută, pasională, pașnică, rezistentă, independentă, creator de tendințe, de încredere, fără griji și devotată. La nivel central, ei sunt, de asemenea, geloși, nepoliticoși, nemiloși, insensibili, nepunctuali, imprevizibili, reci, egocentrați, muncitori și aroganți.
Persoanele cu O sunt foarte durabile și puternice și de aceea japonezii le numesc Războinici. Sunt oameni cinstiți și urăsc oamenii care spun o minciună sau ascund adevărul. Oamenii care sunt O nu sunt prea precauți în privința detaliilor mici, deoarece tind să se concentreze mai mult pe imaginea de ansamblu. Persoane celebre cu O sunt precum Regina Elisabeta a II-a, Paul Newman, Elvis Presley și Ronald Regan, John Gotti și Gerald Ford.

Iată un ghid ușor de referință pentru luarea deciziilor de compatibilitate:
Grupul sanguin O este compatibil cu tipul sanguin AB și O.
Tipul de sânge A sunt compatibile cu tipurile de sânge AB și A.
Tipul de sânge B este compatibil cu tipul de sânge AB și B.
Tipurile de sânge AB sunt compatibile cu toate tipurile de sânge.