Horoscopul dvs. din martie este aici: Ce ne aduce prima lună a primăverii?

Martie marchează începutul noului an în astrologie. Soarele nostru se află în prezent în Pești până pe 20 martie și de data aceasta este perfect pentru meditație și pentru a ne gândi la lecțiile învățate din anul astrologic trecut.

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Martie poate fi însoțită de fantome din trecut, agitând subconștientul nostru și aducând amintiri dificile și dureroase. Ideile și eforturile creative vor extinde mintea și ne vor ajuta să depășim fantomele vechi.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Luați lucrurile încet până pe 20 martie și acordați prioritate oamenilor din jurul vostru. Petreceți timp socializând și comunicând în timpul acestei noi luni, care poate aduce noi posibilități. Ai încredere în instinctele tale într-un moment dificil.

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Ești la răscruce și fii realist cu privire la dificultățile tale de a-ți stabili un obiectiv puternic în loc să te miști fără scop prin oameni și experiențe. Curăță-ți mintea făcând colaje și petrecând singur timpul.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Martie vă va aduce cunoștințe importante și creativitate pentru a vă extinde conștientizarea. Așadar, citiți mai multe cărți interesante și evidențiați punctele cheie care vă provoacă mintea. Încercați să accelerați începând cu 20 martie.

Leo (23 iulie-22 august)

Dedică luna aceasta pentru a vă forța limitele și să atingeți un nou succes. Încercați să ieșiți din zonele de confort fixate și socializați cu cât mai multe persoane pentru a vă înțelege abilitățile și chemarea în viață.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Viața va părea întotdeauna complicată, așa că încercați să ieșiți din sentimentul de neputință. Ieșiți din relațiile toxice și rămâneți rezistent la lucrurile care vă trag în jos. Lăsați viața să-și urmeze cursul firesc cu încredere deplină.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Rămâneți puternic împotriva curenților vieții și nu renunțați. Luna aceasta va fi pozitivă dacă trăiești fără teamă. Încercați noi activități care vor încuraja sănătatea mintală pozitivă. Interesul romantic ar putea apărea în curând.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Luna nouă martie va elibera controlul și va lua lucrurile cu ușurință. Meditația și activitățile creative vor fi benefice pentru mintea și corpul tău. Îngrijirea de sine vă va spori bunăstarea și oportunitățile.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Martie este momentul ideal pentru a face lucruri care te fac să te simți bine. Concentrați-vă asupra sănătății mintale și ordonați-vă casa și viața. Investiți cu atenție și credeți-vă în instinctele care aduc recompense.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Nu lăsați nicio amenințare să vă împiedice să vă exercitați magia prin muncă și dăruire. Rămâneți încrezător și comunicați-vă ideile înalte care vă vor aduce un mare succes.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

După atâta muncă grea, luna aceasta vă va aduce recompense bune. Ultimii 2 ani au fost plini de experiențe care vor da roade acum. Așa că continuați să mergeți înainte și amintiți-vă să sărbătoriți succesul.

Pești (19 februarie-20 martie)

Comunicarea va fi ușoară și gândurile complexe se vor descâlci. Mijlocul lunii martie va aduce armonie care vă va permite o perspectivă clară și o înțelegere a realității și a viitorului.

Deci, casa zodiacală va simți mai multe emoții și va obține oportunități bune în viitorul acestui nou an astrologic.