Horoscopul lui Amor – care sunt trăsăturile tale în zodiacul italian al iubirii.

Amor, zeul roman al dragostei este la fel de prezent si astazi in cultura italiana, acest popor fiind unul dintre cele mai romantice. Afla ce iti sopteste Amor si care sunt posibilele tale trasaturi, in Horoscopul italian al iubirii.
In ce data te-ai nascut?
Horoscopul este bazat pe numarul zilei in care te-ai nascut. Astfel…
Daca te-ai nascut fie intr-o zi de 1, 6, 11, 16, 21, 26 sau 31, faci parte din categoria A.
Daca te-ai nascut fie intr-o zi de 2, 7, 12, 17, 22, 27, faci parte din categoria B.
Daca te-ai nascut fie intr-o zi de 3, 8, 13, 18, 23, 28, faci parte din categoria C.
Daca te-ai nascut fie intr-o zi de 4, 9, 14, 19, 24, 29, faci parte din categoria D.
Daca te-ai nascut intr-o zi de 5, 10, 15, 20, 25, 30, faci parte din categoria E.

Zodiacul Amor: Grupul A
Soapta lui Amor: „Ti amo tanto, amore mio!” (Te iubesc mult, dragostea mea)

Pentru tine, iubirea este cel mai frumos lucru ce ti se poate intampla in viata asta. Iubesti sa fii indragostita, iubesti sa te daruiesti si sa fii inconjurata de oameni pozitivi. Ai multi prieteni, alaturi de care iti place sa iti petreci timpul, iar pozitivitatea ta ii contamineaza pe toti.
In relatia cu partenerul te daruiesti fara rezerve si iti place sa traiesti cu intensitate momentele in doi. E clar! Esti o romantica incurabila. Pentru urechile tale, „Ti amo!” este cea mai frumoasa muzica!
Atunci cand nu te afli intr-o relatie, firea ta nerabdatoare imprima o stare de neliniste pana in momentul cand cineva potrivit isi face aparitia. De altfel, personalitatea ta usor colerica iti aduce si mici neplaceri uneori, caci ti se aprind scanteile foarte usor, in relatiile cu ceilalti aceste reactii fiind un factor iritant important.
Cu toate acestea esti o persoana foarte iubita si apreciata, inteligenta si deschisa catre nou ceea ce nu poate fi decat in avantajul tau.

Zodiacul Amor: Grupul B
Soapta lui Amor: „Ti voglio bene!” (Iti vreau binele)
Visezi cu ochii deschisi la tot ce este mai frumos pentru tine si pentru cei dragi. De altfel, visurile si ambitiile tale joaca cel mai important rol in viata ta. Adori sa fii o invingatoare si nimic nu te poate opri din ascensiunea catre „varf”.
Dragostea este de asemenea o parte importanta in viata ta, de aceea faci tot posibilul ca oamenilor apropiati sa le fie bine. Alaturi de partener construiesti o relatie bazata pe respect si apreciere reciproca din care nu lipseste nici pasiunea arzatoare. Ratiunea isi are si ea rolul sau bine stabilit in relatiile tale romantice. Tu stii sa iei cele mai bune decizii si sa fii o invingatoare, chiar si atunci cand cararea dragostei nu este tocmai luminata.
Mottoul tau in iubire este „Ti voglio bene”, adica iti vreau binele, o formula ceva mai profunda pentru „te iubesc” sau italienescul „ti amo”, caci a vrea binele cuiva porneste cu puritate din adancurile cele mai ascunse ale inimii.
Atunci cand ai descoperit persoana potrivita, poti intemeia alaturi de aceasta un cuplu fericit si armonios.

Zodiacul Amor: Grupul C
Soapta lui Amor: „Tu sei la mia vita!” (Tu esti viata mea)
Esti o persoana inzestrata cu o mare dragoste de viata. Iubesti viata si toate surprizele ei. Atunci cand iubesti, existenta ta se intrepatrunde cu cea a iubitului, fara sa va sufocati identitatile unice.
Consideri ca viata si aparitia unei persoane dragi sunt daruri inestimabile. Stii sa profiti cu intelepciune si de bucurii, dar si de tristeti. In relatiile romantice esti o persoana sincera, uneori deosebit de pasionala, dar alteori rece si distanta. „Tu sei la mia vita!” este declaratia de iubire care te caracterizeaza. Horoscopul lui Amor, zodiacul Italian al iubirii
Esti inconjurata de un numar restrans de prieteni pe care ii apreciezi si pe care ii stimezi. Nu iti place sa te oferi fara rezerve tuturor, dar persoanele care iti sunt apropiate, sunt fara indoiala persoane deosebite, pe care le-ai ales cu grija. Esti o fire sensibila si intelectuala.

Zodiacul Amor: Grupul D
Soapta lui Amor: “Voglio passare il resto della mia vita con te”. (Vreau sa imi traiesc tot restul vietii alaturi de tine)
Esti genul de persoana care crede in suflete pereche. Cauti exact acel om alaturi de care speri sa fii fericita pana la sfarsitul vietii. In general ai teluri foarte inalte pentru care lupti cu incapatanare. Partenerul tau va trebui sa corespunda tuturor proiectiilor pe care ti le-ai facut mental. De asemenea iti doresti ca acesta sa ti se dedice in aceeasi maniera
Esti o familista convinsa de aceea toata energia ta este indreptata catre binele celor din familie. Ai tendinta de a-ti pune uneori partenerul pe primul plan, uitand de tine, de pasiunile tale de tot ceea ce te reprezenta in trecut. Delaratia de iubire care te cucereste este: Voglio passare il resto della mia vita con te (Vreau sa imi petrec restul vietii alturi de tine.)
Poate e de bine, poate e de rau. Important este cum te raportezi tu insati la aceasta situatie. In mod cert insa, pentru tine relatia cu persoana potrivita este una dintre cele mai importante aspecte ale vietii.

Zodiacul Amor: Grupul E
Soapata lui Amor: “Non posso vivere senza te”. (Nu pot sa traiesc fara tine)
Esti o persoana sensibila. In lupta simbolica dintre minte si suflet, pentru tine, mereu invingatoare este inima. Iubesti sa iubesti si sa fii iubita. Pentru tine, dragostea este cel mai important aspect al vietii si te lasi purtata de mrejele ei, uneori, cu prea multa naivitate. Mereu gata de a renunta la propria individualitate, motto-ul tau in iubire este: “Non posso vivere senza te”.
Te indragostesti usor si suferi foarte tare atunci cand o relatie se rupe. Investesti foarte multa energie in iubirea romantica, ceea ce uneori te tine in loc, caci nu reusesti sa mai gasesti timpul necesar pentru planurile tale. Ai multe visuri, dar nu reusesti sa le duci la indeplinire, acesta fiind aspectul care te dezavantajeaza.
In viata ta, de asemenea, prietenii sunt foarte importanti. Atragi in jurul tau oameni care te pot ajuta si sustine in momente de cumpana.

http://horoscop.garbo.ro