Iartă ziua de ieri, mulțumește-i zilei de astăzi și lasă ziua de mâine în mâinile lui Dumnezeu

Trăiește din plin ziua de astăzi și pune ziua de mâine în mâinile lui Dumnezeu. Începe să elimini cuvintele „dar dacă” din vocabularul tău. Dumnezeu va fi întotdeauna cu un pas înaintea ta.

In general, noi toți, ne temem mai mult de ,,ziua de mâine”. Astăzi, este bine. Astăzi sunt sănătos, am mâncare, adăpost, apă. Dar mâine, oare ce va fi mâine?

Dragi prieteni, numai Dumnezeu poate ști ce se va întâmpla în viitor! Nimeni, absolut nimeni, nu poate cunoaște pe deplin ce se poate întîmpla în mod concret în viitor. Și apoi, gândul lui Dumnezeu nu e ca gândul omului! Judecățile Domnului sunt taine și căile Lui sunt nebănuite.

Încercăm și facem calcule, analize, prognoze, dar așa cum puțin timp în urmă nu am știut ce va fi astăzi, la fel nu cunoaștem ziua de mâine.

Biruim frica de mâine. Frica de acest ,,mâine”, se poate birui în felul următor. În primul rând avem nevoie de credință în Dumnezeu. Credința este echilibrul sufletesc al omului! În orice situație a vieții, credința te echilibrează. Ea nu te lăsa pradă deznădejdii, fricii, morții.

Fii rațional, dar în jurul legii lui Dumnezeu. Fii cum crezi de cuviință că e corect, dar nu fi necredincios, răutăcios, viclean, fățarnic, rău voitor, egoist.