Iată la ce să va așteptați într-o relație de la fiecare zodie în parte

1. Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Când intri într-o relație cu un Berbec, te poți aștepta să fii cu cineva care te va iubi din toată inima. Niciodată nu s-ar abține de la a-și face cunoscută dragostea pentru tine. Cu toate acestea, asta nu este tot. De asemenea, înțelegeți că obțineți pe cineva care va lupta mereu pentru relația dvs., indiferent cât de greu ar putea deveni lucrurile.

2. Taur (20 aprilie – 21 mai)

Totul este să poți îmbrățișa o viață de rutină și predictibilitate cu un Taur. Nu sunt genul de oameni cărora le plac surprizele. Se pot incomoda în situații necunoscute. De aceea, trebuie să cultivați un mediu de relații de familiaritate și coerență cu aceștia. Altfel, ar deveni prea stresați și nemulțumiți.

3. Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Entuziasm. Întotdeauna va fi o relație plină de exaltare atunci când ești cu un Gemeni. Au un mod natural de a face ca totul să pară atât de distractiv și incitant tot timpul. Dar pot fi cu două fețe, așa că trebuie să fii atent.

4. Rac (22 iunie – 22 iulie)

Fiți gata să îmbrățișați acea viață de casă atunci când intrați într-o relație cu un Rac. Nu vor fi la fel de ieșite pe cât ți-ai dori să fie. Cu toate acestea, vă puteți aștepta și ca ei să iubească din greu. Nu ar fi niciodată timizi să-ți lase dragostea să-ți fie cunoscută. Și vor face întotdeauna orice este nevoie pentru a vă face să vă simțiți îngrijiți.

5. Leo (23 iulie – 22 august)

Cu un Leu, vă puteți aștepta să fiți într-o rusă a unei relații până la sfârșit. S-ar putea să nu poți face lucrurile să dureze cu un Leu. Dar știi că vor rămâne întotdeauna cu tine indiferent de modul în care ar putea merge lucrurile. Este pur și simplu diferit cu un Leu. Ei au un alt tip de vibrație despre ei, care îi face unici.

6. Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Pregătește-te să fii la curent cu multe critici și judecăți. Acesta este doar modul în care este o Fecioară, deoarece sunt adevărați perfecționiști. Vor mereu să fie prinși în situații ideale. De aceea cer mult de la ei înșiși și de la oamenii cu care sunt. Dar, în cele din urmă, vor manifesta întotdeauna apreciere și recunoștință.

7. Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să puteți permite Balanței să verifice ori de câte ori au nevoie de spațiu pentru a respira. Nu le place sufocarea provocată de relațiile lipicioase. Vor dori întotdeauna să se simtă liberi și eliberați. Trebuie să le poți oferi asta. Dar, în cele din urmă, sunt foarte amuzanți cu care să fiu.

8. Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)

Un lucru este sigur, cu un Scorpion; veți fi la capătul multor pasiuni și intensități. Sunt oameni foarte emoționanți, deși de obicei nu le place să le arate. Va trebui să te descurci cu faptul că sunt posesivi și uneori pot deveni gelosi. Dar, în cele din urmă, înseamnă bine. Sunt pur și simplu incredibil de protectori față de iubirea lor.

9. Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să vă așteptați să vă asumați un risc real atunci când sunteți cu un Săgetător. Chiar și atunci când tocmai începeți o relație cu ei, vor avea deja un picior din ușă. Va trebui să încercați tot posibilul pentru a le bloca și a le determina să se angajeze. Acest lucru nu va fi ușor, dar vor face să merite.

10. Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Iubitul Capricornului este cineva care va avea mereu un ochi pe viitor. Știți că, cu tot ceea ce fac, va exista încă un sentiment de structură și scop în legătură cu aceasta. Vor fi întotdeauna capabili să facă să pară că vor vorbi serios cu tine. S-ar putea să pună multă presiune pe ei înșiși, dar știi că ești într-o relație cu un câștigător.

11. Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Pregătește-te să faci multă muncă. Acesta este doar modul natural în care funcționează un Gemeni. Vor avea o listă de sarcini pentru toate. Totuși, știi și că ai putea învăța multe de la ei. Ele aduc multe la masă în ceea ce privește înțelepciunea.

12. Pești (19 februarie – 20 martie)

S-ar putea să trebuiască să faceți o mulțime de greutăți ridicate cu Pești. Sunt  extrem de emoționali. Știi că întotdeauna vor înțelege prin ce treci. Cu toate acestea, au personalități slabe și uneori au nevoie de puțină putere din partea oamenilor cu care sunt. Dar, din nou, nu va vor lipsi dragostea și afecțiunea din partea lor.