Iertarea deține cheia vindecării și eliberării karmei

Fiecare persoană pe care o cunoaștem sau cu care intrăm în contact are un rol unic în viața noastră. În timp ce unii ne aduc bucurie imensă, momente încântătoare și dragoste, mulți alții ne lasă cu inimă, furie și melancolie. În mod ciudat, mai mulți nu fac nici o impresie durabilă. Drept urmare, ne găsim adesea întrebându-ne cum și de ce lucrurile se întâmplă așa cum s-au întâmplat sau de ce suntem tratați de alții într-un mod specific.

Puterea karmică a iertării
Legea întoarcerii este un concept al Karmei, prin care trăim emoții în conformitate cu acțiunile noastre. Suntem adesea tratați pe nedrept atunci când suntem disprețuiți de cineva pe care îl tratăm cu respect.

Cu toate acestea, trebuie să ne amintim că o mare parte din ceea ce se întâmplă în această viață este un efect al vieții noastre anterioare, precum și al karmei familiei noastre. 

Prin urmare, uneori, atunci când întâlnim persoane nepotrivite și incompatibile care ne dau durere, de multe ori rezultă adoptarea unei atitudini negative. Acest lucru devine evident atunci când luăm unele decizii precipitate sau facem ceva care duce la regret. Cu toate acestea, trebuie să ne amintim să luăm drumul cel mare și să încercăm să menținem o sănătate mintală pozitivă. Iertarea are puterea de a combate relația noastră karmică cu acțiunile și gândurile adecvate.

Iertarea eliberează Karma
Modelul comportamental distructiv al unei persoane dezvăluie un efect karmic. Dacă decidem să abordăm un astfel de comportament cu amabilitate, le putem ameliora Karma și ușurăm impactul malign. Cu toate acestea, nu trebuie să suportăm în tăcere comportamentul greșit pe care ni l-au dat alții. Toată lumea trebuie să învețe să practice iubirea de sine și să se distanțeze de orice persoană care dăunează bunăstării noastre.

Iertarea este crucială.
În caz contrar, ar putea duce la sentimente amare, inclusiv la ură și nefericire. Afilierea noastră karmică cu persoana respectivă trebuie atenuată, cu excepția cazului în care persoana respectivă va deveni mai negativă. Se știe că iertarea este dificilă, dar esențială. Are puterea de a ne consolida energia de bază.

Primul pas către iertare este dialogul.
A discuta și a vorbi despre lucruri conduce cu siguranță calea de urmat într-un mod sănătos. Trebuie să fim atenți la înțelegerea sentimentelor și rănilor interioare ale celeilalte persoane, în timp ce angajăm o discuție complicată. Acest lucru va avea ca rezultat stimularea procesului de vindecare.