Îmbrățișează-l pe omul trist, încurajează-l pe cel distrus, împrietenește-te cu cel singur și iubește-l pe cel rănit

Îmbrățișează-l pe omul trist, omul care suferă…nu stii cât de mult face o îmbrățișare atunci când te doare sufletul.

Încurajează-l pe cel distrus, cel ce are sufletul făcut fărâme. Un cuvânt spus la timp poate salva o viață, poate aduce un zâmbet pe chipul cuiva…

Împrietenește-te cu cel singur, cel ce nu are pe nimeni alături. Oamenii singuri nu sunt oameni răi ci oameni care nu au avut noroc de oameni care să le stea alături și la bine și la rău.

Iubește-l pe cel rănit, dă-i speranță că oamenii pot iubi sincer și frumos.

Iubește-l pe cel care acceptă problemele tale. Pe omul care nu se va plictisi să asculte despre dificultățile din viața ta.
Iubește persoana care nu va pleca. Care nu te face să te simți vinovată că ești obosită sau singură. Care nu îți va reproșa că nu te placi și ai complexe. Iubește-l pe cel care va încerca să te ajute.

Iubește-l pe cel care știe când fericirea ta este autentică. Pe omul care te va face să zâmbești. Care te va motiva să te bucuri de viață, atunci când totul vă părea sumbru.
Iubește-l pe cel care îți va permite să fii tu însăți, chiar și în momentele când ești confuză și nici tu nu știi care ești tu reala. Pe acea persoană care nu îți va cere să te prefaci că totul este în regulă.

Iubește-l pe cel care nu va fi supărat pe tine pentru lucruri neînsemnate.
Iubește-l pe cel care te va iubi necondiționat. Care nu doar vorbește despre dragostea sa, dar și o demonstrează.
Iubește acea persoană care va dori să fie lângă tine chiar și atunci când viața va părea dificilă.

 

 

Loading...