În fiecare femeie trăiește un înger, o înțeleaptă, o prințesă și o scorpie. Ceea ce trezești aceea și vei primi…

Femeile sunt ca si dragostea cu care sunt înconjurate. Ce săditi in ele, aceea aveti! De puneti lacrimi de durere in ochii lor, cu lacrimi veti trai, de puneti fericire, fericita vă va fi viata lânga ele.

Nu va asteptati sa gasiti in ele ceva mai bun decit ceea ce le oferiti. Nici o femeie nu poate fi buna cu cineva care ii vrea raul. Mai ales in iubire! In iubire femeile sunt rezultatul vorbelor si faptelor voastre, sunt imaginea sufletului vostru: cu binele si raul pe care l-ati adunat de-a lungul vietii. Cum iubeste sufletul, asa iubesc si ele!

Iubiti-va femeile frumos si sincer si ele la rândul lor nu va vor dezamagi!

Nu exista femeie, pe care sa nu o poti cuceri daca ii oferi suficient timp si atentie. Pentru ca in sufletul fiecarei femei traieste un copil a carui dragoste nu o cumperi doar cu haine si jucarii scumpe…

Imbracati-va femeile, nu in haine scumpe si de firma, imbracati-le in bucurii croite cu inima! Imbracati-le in priviri patimase si cuvinte de lauda ! Imbracati-va femeile calduros, astfel incât in lipsa voastra sa nu cerseasca caldura in alte brate! Imbracati-va femeile cu multa multa dragoste! Cu cât mai multa dragoste veti pune pe ele, cu atât vor avea ele mai mult sa va ofere!

sursa – https://crinapopa.wordpress.com/

Loading...