În spatele unei femei împlinite, stă întotdeauna un bărbat care o încurajează, o apreciază și o iubește

Femeia…Te aduce pe lume; îţi netezeşte calea paşilor; te ridică şi te mângâie, când viaţa te loveşte; preia povara zilelor negre pe ai săi umeri şi uită a fi femeie, după ce devine mamă.
Femeia te învaţă Arta Sacrificiului Suprem, atunci când se lasă pe ea la o parte pentru a avea grijă de cei din jurul ei.

Alegerea sa fie întotdeauna o femeie înteleaptă. O femeie frumoasă strălucește ca o floare dar până vine toamna dar o femeie deșteaptă strălucește toată viața!
Așa că atunci când vedeți o femeie, nu vă mai orientați după haine, după culoarea fardului, după felul cum își ține picior peste picior, după cum își dă ochii peste cap, ci judecați-o după ceea ce gândește, după ceea ce realizează prin propriile forțe, și cu propria inteligență…

Îi vezi lacrimile arzătoare, de dor, de iubire, de neputință, de teamă și mult prea rar de fericire.
Îi vezi miile de clipe de îngrijorare și de așteptare.
Vezi râsete fericite datorate bucuriei altora.
Grimase triste din clipele în care nu a fost înțeleasă, acceptată, prețuită, dorită, iubită…
Ridurile nu arată bătrânețea, ci suferința…
Tristețea adâncă din momentele în care a fost neîndreptățită. Îi vezi renunțările la vise și resemnarea.

Îi vezi iubirea sub toate formele simțite de sufletul ei…O femeie nu are neapărată nevoie de un bărbat ca să reușească în viață…însă doar alături de el se poate numi o femeie împlinită! Probabil că toți pot fi puternici și singuri, însă întotdeauna avem nevoie de o altă persoană pentru a fi împliniți sufletește.

Inima are întotdeauna nevoie de iubire, oricât de bine te-ai descurca de unul singur…în spatele unei femei fericite, stă întotdeauna un bărbat care o apreciază!”

autor-Lucian Avramescu