În timpul perioadelor grele, Dumnezeu este întotdeauna acolo pentru a vă ajuta

Ne uităm întotdeauna la alți oameni când avem probleme, dar Dumnezeu este întotdeauna acolo pentru noi. Deci, de ce să nu privim în sus? La urma urmei, oamenii ne încurcă și mai mult, așa că mai bine să găsim o direcție spre Dumnezeu.

Dacă lucrurile întârzie inutil, vorbește cu Dumnezeu. El îți va oferi răspunsuri care te vor liniști. Nu ar trebui să trăiești sub această iluzie că Dumnezeu nu te iubește sau nu-i pasă de tine. Căci, El o face.

Răspunsurile sale vă vor face să înțelegeți că unele lucruri vor veni numai atunci când sunt cerute și dorite de dvs. De fapt, vorbind cu Dumnezeu te va ajuta să înțelegi diferența dintre lăcomie și nevoie. Dacă nu-ți găsești drumul, lasă-l pe Dumnezeu să te călăuzească. El nu te va hrăni cu lingura, dar cu siguranță te-ar ajuta să încerci să înțelegi ce drum este perfect.

Dumnezeu nu este salvatorul tău, El este supraveghetorul tău. El nu va veni să te ajute de fiecare dată când ai probleme, dar cu siguranță îți va oferi instrumentele necesare pentru a rezolva aceste probleme. Nu vă pierdeți speranța!

Călăuzirea lui Dumnezeu este veșnică și eternă. El te va ajuta întotdeauna ori de câte ori te vei simți pierdut sau deprimat. Tot ce trebuie să faceți este să credeți în El și să credeți că lucrurile vor merge excelent.  Singurătatea este frumoasă când este cu Dumnezeu, pentru că nu există frică sau judecată. Există pur și simplu acceptare.