În viață aceste lucruri contează: cât de mult ai iubit, cât de frumos ai trait și cât bine ai făcut în jurul tău…

“Stii…ca sa primesti iubire, ofera iubire. Iar daca te iubesti pe tine esti de doua ori castigata: ai oferit si ai primit. Si nu te poti astepta ca altcineva sa te iubeasca, sa te placa si sa te aprecieze atata timp cat tu nu te placi, nu te apreciezi si nu te iubesti.

Lasa deoparte cursa in care esti cu tine insati pentru a-ti demonstra ca esti mai buna, mai frumoasa, mai slaba, mai competenta, mai rapida, mai talentata sau mai-oricum te-a convins societatea ca trebuie sa fii. Din competitia asta nu poti iesi decat obosita.

Sigur, vei spune in timp ce citesti aceste randuri ca e nevoie de provocare si competitie pentru a evolua. Gresit. E nevoie de iubire si de visuri pentru a evolua. De compasiune, de acceptare si intelegere. Astfel se obtine evolutia reala, autentica, durabila.

Sarbatoreste-ti viata, cu bune si cu rele, cu oameni dragi dar si cu sansa extraordinara de a fi doar tu cu tine. Inceteaza sa te mai invinovatesti pentru cele rele. Rasfata-ti trupul si sufletul – fiindca, daca nu o faci, sufletul tau moare incet. Iubeste-l pe cel de langa tine – dar, in primul rand, iubeste-te pe tine.

Pana la urma, tu esti cel mai de pret om din viata ta, care va fi mereu langa tine sa te sustina, sa te apere, sa te sfatuiasca.

Si sa te iubeasca.”

autor – Gina Butiuc sursa – http://40pluswoman.ro/iubeste-te-pe-tine/