“În viață, alege persoana lângă care ai putea să mănânci și pâine goală, dar cu inima plină”

Dacă îți dai seama că persoana de lângă tine îți consumă toată energia și îți răpește bunăstarea, îndepărtează-te de ea. Chiar dacă este greu, încearcă să ai grijă de tine înainte de a satisface nevoile celor care nu îți oferă nimic în schimb.

Ai tot dreptul să te îndepărtezi de persoanele care nu îți oferă nimic. Relațiile se schimbă și oamenii la fel. Acest fapt este benefic deoarece te ajută să îți dai seama cine este cu adevărat alături de tine.

Ferește-te de oamenii care nu caută decât să îți absoarbă energia, iar atunci când nu mai ai deloc, te părăsesc. Evită persoanele care îți zâmbesc în față și te vorbesc de rău pe la spate.

Chiar dacă un om din viața ta încearcă să îți demonstreze contrariul, chiar dacă nu ești sigur că bănuielile tale sunt adevărate, nu lăsa pe nimeni să te facă să te simți prost.

Când într-o relație există mai multe momente tensionate decât fericite și începi să simți un disconfort acut, este indicat să rupi această legătură.

Nu sta alături de o persoană pentru că te simți prost sau pentru că mai crezi în acea relație. Dacă simți în adâncul sufletului că a venit momentul să te distanțezi, fă-o.