În zilele când simți că nu ai poti, deschide-ți sufletul și inima și învață să speri din nou!

În zilele în care simți că nu mai poți, gândește-te la fiecare decizie pe care ai luat-o în această viață. Amintește-ți că tot ce ai făcut până acum te-a ajutat să ajungi în acest moment… în acest punct al vieții tale.

În zilele în care simți că nu mai poți, unul dintre cele mai curajoase lucruri pe care le poți face este să recunoști că nu mai poți. Nu te ascunde de lume, nu te închide în carapacea ta. Ia-ți o clipă și privește-ți inima care bate în pieptul tău. Este mai curajoasă decât crezi. Ea are un scop. Tu ai un scop. Învața să fii curajoasă pentru a înțelege care este acest scop.

În zilele în care îți vei dori să iei o pauză de la tot ce se întâmplă în viața ta, gândește-te la toate momentele prin care ai trecut până acum. Cicatricile pe care le-ai moștenit spun povești frumoase despre putere și supraviețuire.

În zilele în care îți vei dori să iei o pauză de la toți și de la toate, unul dintre cele mai puternice lucruri pe care le poți face este să permiți inimii tale să simtă.

În zilele în care nu vei avea încredere nici în tine, gândește-te la tine că la cel mai frumos suflet din această lume. Privește-te bine în oglindă și amintește-ți prin câte ați trecut – tu și inima ta.

Ești incredibilă și mai puternică decât crezi tu. Nu lasă ca astfel de momente să devină obstacole în drumul tău către fericire. Fii bună cu tine, iubește-te pentru cine ești și vezi frumusețea ta.

Ești minunată! Și poți duce mai multe decât crezi. Nu te îndoi niciodată de tine. Deschide-ți aripile frânte și învață din nou să zbori…