Înainte de a vă diagnostica cu depresie, încercați mai întâi aceste 7 lucruri

Cu toții am trecut prin stări emoționale depresive din când în când. Perioade prelungite de tristețe sau un sentiment de deznădejde.

Dar suferința de o depresie clinică reală este cu totul diferită. Deci, înainte de a vă diagnostica cu depresie, de ce să nu încercați mai întâi câteva dintre aceste lucruri și să vedeți dacă este vreo diferență.

  1. Exercițiu

Faceți o plimbare, mergeți la fugă, faceți niște flotări pe podeaua dormitorului. Orice pentru a-ți pompa sângele, chiar dacă este doar puțin.

Potrivit BUPA Australia Health, activitatea fizică poate ajuta la creșterea nivelului de substanțe chimice „euforice” din creier, cum ar fi endorfine și serotonină.

  1. Strigă, Plângi sau CÂNTĂ!

Uneori trebuie doar să lăsăm toate acele emoții din noi sub formă de zgomote puternice inexplicabile. A țipa într-o pernă sau a plânge bine  ar putea fi cel mai bun lucru pentru a lăsa totul să iasă afară.

  1. Discuție sau ieșire cu un prieten.

Din când în când ne putem pierde în capcana creată de muncă și responsabilități. Este ușor să uiți să-ți faci timp să fii cu oamenii de care ne pasă. S-ar putea să vă simțiți ciudat, dar veți fi uimiți de faptul că doar a fi în preajma unui prieten apropiat vă poate transforma starea de spirit.

  1. Desenați sau scrieți

Găsirea unui hobby creativ pentru emoțiile dvs. este o modalitate excelentă de a le scoate din cap și puse pe o hârtie. Vă ajută să eliberați toată acea energie acumulată și vă oferă o mai bună înțelegere prin ce treceți.

  1. Curățați-vă camera / casa

Începem să uităm să curățăm după noi înșine și locurile noastre de locuit devin tot mai încordate. Acest lucru vă face și mai mult să vă consolidați proasta dispoziție, având un mediu aglomerat.

  1. Examinează oamenii cu care te înconjori.

De multe ori credem că suntem deprimați sau lipsiți de valoare, deoarece suntem înconjurați de oameni care nu sunt buni pentru noi. S-ar putea să fie manipulați din punct de vedere emoțional sau să nu aibă în vedere cel mai bun interes.

  1. Luați în considerare consilierea

A vorbi cu un consilier poate fi o modalitate excelentă de a face față lucrurilor prin care treci. De asemenea, vă pot ajuta să determinați dacă emoțiile dvs. sunt un sentiment normal sau dacă aveți de-a face cu ceva mai grav.

DAR! înainte de a face acest lucru, asigurați-vă că încercați mai întâi toate aceste 7 lucruri.