Înainte îmi părea rău după oamenii care alegeau să plece. Acum am învățat să mă bucur de cei care aleg să rămână

Priveste adanc in sufletul oamenilor din jurul tau si fa alegeri corecte. Nu toti oamenii care sunt in viata ta iti vor si binele. Unii vor doar sa ia din ea.

Unii oameni nu vin in viata ta ca sa te iubeasca ci ca sa se foloseasca de tine. Indiferent daca tu ai venit in viata lor ca sa ii iubesti, sa ii ajuti, sa ii sprijini si sa ii faci fericiti, ei niciodata nu te vor iubi.

Pana la urma se adeverește ca nu toți cei care îți vor prietenia sau care îți spun ca sunt prieteni sunt ceea ce par. Inceteaza sa fii naiv.

Prietenul adevărat nu te va părăsi niciodată la greu, ii va pasa de ceea ce simți, te va întreba tot ceea ce te va face sa simți ca ii pasa, iar dacă se va simți jignit de vreo fapta de a ta, nu te va părăsi ci va pune întrebări ca sa afle mai mult, și asta doar pentru simplu motiv ca te cunoaște și știe ca nu ai făcut nimic intenționat.

Un prieten adevărat va fi deschis la suflet, te va sprijini la bine si la greu, nu te va vorbi niciodată de rău, și nu va da crezare aparentelor pentru ca in spatele fiecărei aparente care provoacă dureri de multe ori se ascunde o mare iubire.

Restul, adică acei prieteni care nu înțeleg toate astea, nu sunt prieteni, se folosesc doar de tine. Nu le permite, nici lor nici altora. Fiecare om are dreptul sa aleagă ce sa facă ca sa fie fericit. Acest lucru este valabil pentru toti oamenii din jurul tau, indiferent cine sunt ei.