“Încearcă ceva mai mult decât să exişti: trăieşte! Încearcă ceva mai mult decât să vorbeşti: spune ceva frumos.”

Viaţa este de fapt foarte simplă. Ceea ce dăruim este ceea ce primim înapoi. Ceea ce gândim despre noi înşine devine adevărat pentru noi.

Cred că fiecare dintre noi este 100% responsabil pentru ceea ce se petrece în viaţa noastră, bun sau rău. Fiecare gând pe care îl gândim, creează viitorul nostru. Fiecare dintre noi îşi crează propriile experienţe prin propriile gânduri şi sentimente.

Gândurile pe care le gândim şi vorbele pe care le rostim creează exprienţele noastre de viaţă. Noi creăm o situaţie, apoi cedăm puterea pe care o avem, dând vina pe alţii pentru frustrarea noastră. Nicio persoană, nici un loc, nici un lucru nu are putere asupra noastră, pentru că noi suntem singurii care controlăm propriile noastre gânduri. Noi creăm experienţele noastre, realitatea noastră şi toate persoanele din ea.

” Cultivă un gând bun și vei avea un comportament bun. Cultivă comportamentul bun și vei avea un obicei bun. Cultivă obiceiuri bune și vei avea o personalitate bună. Cultivă personalitatea bună și vei obține un destin bun.”