Începeți-vă ziua cu recunoștință și schimbați-vă viața în bine

Cum să-ți începi ziua? Ești mereu morocănos, vei accepta noua zi cu zâmbetul pe buze? Introduceți o schimbare în viața voastră și începeți-vă ziua spunând mulțumiri.

În timp ce esti încă în pat când deschizi ochii pentru prima dată spune mulțumesc pentru că te-ai trezit în această dimineață;

Uităm adesea cât de important este să fim recunoscători. Chiar și atunci când cineva face ceva bun pentru noi sau ne dă un cadou, îl luăm de la sine înțeles și nu acordăm prea multă atenție.

Recunoștința ne învață despre noi dimensiuni și ne ajută să vedem lumea dintr-o perspectivă diferită. De asemenea, ne învață să avem încredere în viață și în intuiția noastră – în noi înșine.

Exprimându-ne recunoștința, chiar și pentru lucrurile pe care le considerăm banale și neimportante, învățăm să avem încredere în viață și în tot ceea ce are ea mai bun de oferit.

Dacă începem și încheiem zilele cu exprimarea recunoștinței, vom vedea cât de binecuvântați suntem de fapt fără să fim conștienți de asta. Recunoștința ne amintește de ceea ce suntem – dragostea pură. Recunoștința ne ajută să rămânem prezenți și ne învață că fericirea este acum.