Începeti ziua cu bucurie. Nimeni si nimic nu ar trebui să vă alunge zâmbetul de pe față si pacea din suflet

Crezi ca, pentru a avea dimineti fericite, ai nevoie de inca vreo doua ore in plus, in care sa nu te grabesti? Uneori, si 10 minute fac diferenta si iti aduc zambetul pe buze!
Stii cum se spune, ca te-ai trezit cu fata la cearsaf. Exista un strop de adevar in aceasta expresie, pentru ca unele studii au dovedit ca felul in care iti incepi dimineata poate avea un impact major asupra felului in care te simti intreaga zi.
Odata ce blochezi gandurile negative, poti face un pas mai in fata si poti sa iti spui tie insati lucruri pozitive in fiecare dimineata, care sa te duca mai aproape de obiectivele propuse.
Si in incheiere cateva randuri atribuite lui Churchill. Geniale!

Dacă poţi să-ţi începi ziua fără o ceaşcă de cafea, să te bucuri de viaţă şi să nu iei în seamă durerile sau oboseala,
să te abţii de la văicăreli şi să nu-i oboseşti pe cei din jur cu problemele tale, să mănânci în fiecare zi aceeaşi mâncare şi să fii recunoscător pentru asta,
să-l înţelegi pe omul drag, chiar şi atunci când el n-are timp pentru tine,
să nu iei în seamă învinuirile omului iubit, atunci când lucrurile nu merg chiar cum ai fi vrut tu, să-ţi păstrezi calmul, atunci când eşti criticat,
să te porţi la fel cu un prieten bogat ca şi cu unul sărac, să te descurci fără minciună sau înşelătorie,
să-ţi controlezi stresul fără doctorii, să te relaxezi fără băutură, să adormi fără tablete, să spui sincer că n-ai idei preconcepute faţă de culoarea pielii cuiva, convingerile religioase, orientarea sexuală sau politică, asta înseamnă că ai atins nivelul de dezvoltare al câinelui tău.