Încheie ziua cu gânduri bune si liniste. Sufletul, mintea si trupul tău au nevoie de asta…

In fiecare seara, inainte de a adormi cred ca fiecare dintre noi trecem in revista ziua ce se incheie…cu bune sau mai putin bune.Cu impliniri sau esecuri…cu zambete sau lacrimi.
Mie îmi trec prin minte tot felul de gânduri, de la ce am făcut (bine sau rău) în ziua care a trecut, dacă am supărat pe cineva, cu sau fără voia mea, ce voi face mâine etc. Şi, in toata aglomeratia asta de ganduri si sentimente, singurul care imi vine in minte si stiu ca a poate ajuta este Dumnezeu.

În primă fază, îi spun să mă ierte că am uitat de el atâta timp, dar ştie El că e mereu în sufletul meu… Apoi îi mulţumesc pentru tot ce mi-a oferit. Şi ne-a dat atâtea lucruri frumoase pe lângă care de multe ori trecem fără să le observăm…
Şi în loc să ne bucurăm de ele, ne plângem: “Off, iar e toamnă. Ce nasol că a trecut vara…! Vin frigul, ploile, apoi iarna cu zăpada ei rece şi umedă…”Asta în loc să îndepărtăm voalul de pe faţă şi să deschidem larg ochii, pentru că se întâmplă atâtea minuni în jurul nostru…

Uitaţi-vă ce spectacol ne înconjoară! Priviţi câtă viaţă e pretutindeni! Daţi-vă seama că raiul e pe pământ! Îl avem în noi. Fiecare. Tot ce trebuie să facem e să-l dăm mai departe.
Să încercăm în fiecare zi să fim mai buni, mai înţelegători. E cel mai uşor lucru din lume să fii bun. Iar dacă eşti bun eşti fericit. Şi asta e tot ce contează!
Si sa nu uitam de ce avem mai pret in viata asta, pe cei dragi, oamenii de langa noi. Sa ne rugam pentru ei si pentru sanatatea noastra a tuturor.

Noapte bună!