Încrede-te în dragostea lui Dumnezeu și ea te va sprijini. Rămâi cu dragostea lui Dumnezeu și ea te va susține

Iubirea lui Dumnezeu nu trebuie pusa la indoiala…atunci cand facem acest lucru orice lucru din jurul nostru isi pierde importanta si totul devine gri si trist.

De ce ne iubește Dumnezeu, așa imperfecți cum suntem? Pentru că El dorește asta – Îi face plăcere. Este chiar în natura Sa să ne iubească, indiferent cât de păcătoase sunt acțiunile noastre. Și așa cum este imposibil ca Dumnezeu să nu ne iubească, este imposibil ca noi să facem ceva prin care să-L împiedicăm să ne iubească.

Dumnezeu iubește pentru că aceasta este natura Sa. El este dragoste. Deși nu poate iubi mereu fiecare acțiune a noastră, El ne iubește. Dragostea lui Dumnezeu este puterea care ne iartă păcatele, vindecă rănile emoționale și inimile zdrobite.

Dragostea lui Dumnezeu este necondiționată; se bazează pe El, nu pe noi! Odată ce îți dai seama că Dumnezeu te iubește indiferent de ceea ce ai făcut sau nu ai făcut, poți experimenta un progres incredibil. Poți să nu mai încerci să câștigi dragostea Lui, ci pur și simplu, să o primești și să te bucuri de ea.

Să nu uităm că dragostea lui Dumnezeu nu se sfârşeşte niciodată. Ea este ca un izvor nesecat din ale cărui ape au băut şi au primit viaţă mii şi milioane de oameni, ba chiar miliarde.

Dumnezeu și-a manifestat dragostea mângâind copilaşii, atingând leproşii, redând orbilor vederea, acceptând femeia desfrânată care plângea la picioarele Sale, stând la masă cu vameşii şi cu păcătoşii, iertându-l pe tâlharul de pe cruce. Iată cât de mare este dragostea lui Dumnezeu pentru noi!