Încrede-te în Dumnezeu, chiar dacă viața este nedreaptă

“Odată cu trecerea timpului, oamenii vă pot judeca, circumstanțele se pot schimba, dar Dumnezeu nu va uita niciodată! Sunteți un copil al lui Dumnezeu și El nu are teste pentru voi, decat atat cat puteti duce.

Tot ceea ce este destinat pentru tine se va împlini, pentru că viața ta nu este accidentală și vor fi atât urcusuri cât și coborâșuri în ea. Dar chiar și înfrângerile nu sunt accidentale – vă întăresc!

Dumnezeu este drept; El restabilește dreptatea și răul se transformă în bine. Visurile și proiectele pe care Dumnezeu le-a binecuvântat vor fi împlinite. Dumnezeu va găsi o cale. Ceea ce a spus El va fi împlinit, se va naște din nimic și se va întâmpla.

Totul se va schimba atunci când vă așteptați cel mai puțin, și veți fi uimiți de planurile perfecte ale lui Dumnezeu. Veți primi o binecuvântare, veți zâmbi și veți mulțumi lui Dumnezeu.

Nu vă temeți de tăcerea lui Dumnezeu!

Aveți încredere în El și continuați să luptați. Prin încrederea în Dumnezeu, vă puteți bucura de viață chiar și atunci când lucrurile nu merg așa cum va doriți.”