“Indiferent cu ce probleme te confrunti, Dumnezeu să fie primul cu care stai de vorbă!”

Tot omul care se roagă stă de vorbă cu Dumnezeu…

Când te rogi, roagă-te în așa fel încât să nu tulburi tăcerea inimii. Cuvintele tale să nu fie prea zgomotoase pentru că nimic nu ajută mai mult inimii decât tăcerea profundă. N-ați observat pînă acum că Dumnezeu vă vorbește în tăcere? N-ați observat că aproape la toate rugăciunile Dumnezeu vă răspunde prin tăcere?

Nu vă grăbiți să trageți concluzia că Dumnezeu nu vă iubește, dacă nu vă răspunde prin cuvinte sau tunete. Nimic nu iubește mai mult Dumnezeu decât tăcerea inimii. Acesta este răspunsul lui Dumnezeu, tăcerea este glasul său. Dacă în timp ce vă rugați auziți tăcerea, înseamnă că Dumnezeu v-a răspuns.

Credința este o putere tainică și atunci cînd prinde viață în sufletul unui om îl transformă pe acesta mai mult decît orice altă putere. Rămâneți liniștiți în orice încercare a vieții pentru că dacă aveți credință știți în inima voastră că totul va fi bine și ceea ce se petrece, se petrece spre binele sufletului vostru.

Aceasta este puterea credinței și cei care se bucură de ea sunt capabili cu adevărat de lucruri mărețe. Au credință doar cei care rămân netulburați în fața oricărui obstacol, doar cei care continuă să creadă în ajutorul și bunătatea lui Dumnezeu în pofida oricăror aparențe potrivnice.

autor, cu multumiri Cristian Turcanu- http://www.artadeatrai.ro/